Ga naar inhoud
Favorieten 0

Opfriesen | Kom opladen

Kom opfriesen

Kom opfriesen

Ontdek onze opfriesactiviteiten en evenementen.

Lees de blogs

Lees de blogs

Ontdek onze opfries tips

Opfriesen in 24 uur

Opfriesen in 24 uur

Kom een dag lekker opfriesen. Opladen zoals dat alleen in Friesland kan.

Op·fries·en: ~ww | m/v:

Dat is opladen, zoals dat alleen in friesland kan

Wil jij ook lekker opladen?

We weten allemaal dat een frisse neus halen gezond is. Maar waar de één een blokje om gaat met de hond, gaat een ander opfriesen. In deze video zie je hoe Nora naar Friesland gaat om op te laden. Wil je weten hoe Nora de activiteiten die je in de video ziet langskomen heeft ervaren? Je leest het in haar dagboek. Welk opfriesmoment is jouw favoriet? 

Lees het dagboek van Nora
Opfriesen TVC
  • Opfriesen TVC

Waar komt opfriesen vandaan?

Opfriesen is een nieuw woord voor een eeuwenoud begrip. Laten we eerlijk zijn, het is vooral in de winter goed om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Lees hier het oerverhaal van de Friezen, uiteraard met een knipoog geschreven, en ontdek waarom Friesland dé plek is om op te friesen.

Lees het oerverhaal

Wat ga jij doen? Wij gaan lekker opfriesen!

Kom opfriesen in 24 of 48 uur

Tips nodig om lekker op te friesen? Lees onze blogs

Opfriesactiviteiten

Kanoën, suppen, fietsen, klimmen en klauteren, het kan het hele jaar door. Laat de adrenaline door je lijf gieren of geniet er rustig op los, het gaat erom dat je je batterij oplaadt en geniet van jouw opfriesmoment.

Ontdek het echte Friesland

Slow living: een ware kunst. En we willen niet opscheppen ofzo, maar wij kunnen dat. Friezen doen alles namelijk nét even anders. Net even wat relaxter, logischer en gemoedelijker.  We doen zo'n beetje alles bijna hetzelfde als de rest van Nederland, maar toch maken al die kleine 'net-andersen' samen Friesland compleet anders. Geef ons even en we laten je zien hoe leuk het is om te leven als een Fries.

Ontdek deze leuke winterarrangementen

De paden op, de lanen in

Een lange route om tot bezinning te komen, een korte route omdat er nog zoveel anders te doen is. Ze wachten op je. Onderweg even stilstaan bij de natuur of een warm drankje pakken op een terras, dit zijn de routes voor deze winter.

Opfries evenementen

Ben je nieuwsgierig naar het opfries aanbod? Neem een kijkje in de agenda waar diverse opfries evenementen voor je klaar staan. Bekijk welke opfriesmomenten er worden aangeboden in de Friese regio’s en plan je favoriete activiteit.

Bekijk de agenda

Er samen tussenuit

Niets leuker dan er even met je familie, vrienden of kennissen tussenuit. Willen jullie de Friese wateren ontdekken? Onthaasten op de Wadden?  Bijkletsen in de Friese bossen? Het kan allemaal. Maak een keuze uit ons grote aanbod accommodaties en trommel iedereen op die je kunt vinden. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.