Ga naar inhoud
Favorieten 0

Jachthavens in Friesland

In Friesland meer je aan in de mooiste havens. Geef je yacht een ruime plek met stroom en watertappunt aan aangename steigers. We laten je graag de juweeltjes aan het water zien waar jij zorgeloos kunt aanmeren.

Alle jachthavens in Friesland

Soorten jachthavens en hun faciliteiten

Passantenhavens

In Friesland zijn de jachthavens te onderscheiden in jachthavens met vaste ligplaatsen en jachthavens voor passanten. Sommige havens bieden beide type watersporter een plaats in de haven aan. Ga je op vakantie in Friesland ga dan op zoek naar een plek in een passantenhaven.

Faciliteiten

De faciliteiten in de jachthavens in Friesland zijn zeer divers en de prijzen voor een overnachting zijn ook nog erg aantrekkelijk. De meeste jachthavens hebben uitstekende voorzieningen. Zo zijn de jachthavens onder andere voorzien van WiFi, fietsverhuur, wasgelegenheid, winkel, tankstation, restaurant, walstroom, kindervoorzieningen en meer.  

Jachthavens voor doorvaarders - Tijdens de herfst en de winter zijn deze jachthavens geopend.

Jachthaven restaurants

Bijzondere horeca aan het water

Friesland kent bijzondere horeca aan het water! Ga zwerven en geniet op de terrassen met aanlegplaatsen voor je boot van een heerlijke maaltijd of een koude versnapering. Wij hebben tien bijzondere horecagelegenheden aan het water voor je uitgelicht.

Lees meer

Bekijk ook eens