Ga naar inhoud
Favorieten 0

Vier de winter in Friesland!

Kriebelende mutsen en truien, scheve schaatsen, druppende neuzen, bevroren vingers en knapperend haardvuur. Dit zijn de ingrediënten die je van de winter kunt verwachten. We dromen natuurlijk van knisperende sneeuwdekens, sneeuwbalgevechten, meterslange ijspegels en spiegelglad natuurijs om op te schaatsen.

kerstmarkten

Droom jij van een kerstmarkt waar je de kraampjes nog kan zien en niet alleen achter de wollen jas van een vreemde aan schuifelt? De lommerrijke grote en kleine steden in Fryslân zijn een schitterend decor voor verlichte kerstbomen, vuurkorven en kraampjes. Ontdek de Friese kerstmarkten en bezoek ze allemaal.

Bekijk alle kerstmarkten in Friesland >

Winterse evenementen

Kom opladen

Hoe laad je je innerlijke energie op tijdens donkerdere, kortere en koudere dagen? Terwijl we meer binnenshuis blijven, vinden we weloverwogen momenten tussen de buien door om een verkwikkende wandeling te maken. We keren bewust naar binnen om te reflecteren op het afgelopen jaar en zoeken gezelschap dat ons goed doet. We maken doelbewuste voornemens om onze gezondheid te verbeteren. Kom opladen in Friesland!

> Tips om op te laden

Blijf maandelijks op de hoogte van de beste Friesland tips