Ga naar inhoud
Favorieten 0

Het Lage Noorden

Marrum

Het Lage Noorden is dé ontmoetingsplek aan de Friese waddenkust voor kunstenaars, omwonenden, fietsers en wandelaars, kampeerders, logeerders, levensgenieters en kunstliefhebbers.

Het Lage Noorden ligt op een bijzondere plek aan het Noorderleech tussen Zwarte Haan en Holwerd. Er is een uitkijktoren die een schitterend uitzicht biedt over de Waddenkust. Als je het terrein afwandelt, wandel je zo de kwelder in. Op het terrein vind je ateliers en werkplaatsen en je kunt er heerlijk overnachten. Het is ook de plek om te ontspannen en te genieten van een lekker kopje koffie of stevige lunch. 

Schrijvershuisjes
In onze sfeervolle schrijvershuisjes sla je twee vliegen in een klap; comfort én buitengevoel. En dat het hele jaar rond! Wil je toch wat meer het buitengevoel en je eigen potje koken? Dat kan! Want we beschikken over twee comfortabele schrijvershuisjes. Eigen keukentje en sanitair, goede bedden en sfeervol ingericht. En het hele jaar beschikbaar want ze zijn super geïsoleerd en zijn voorzien van een gezellige pelletkachel

Camping
De beste plek van Het Lage Noorden is buiten! Mooie vergezichten, een eindeloze sterrenhemel, schaapjes op de dijk. Voor je tent of caravan komt het vanzelf voorbij! Van 15 april tot 1 oktober staat de campingpoort open en verwelkomen we je graag op een van de 15 plekjes. Natuur- en kunstliefhebbers, rustzoekers, kunstenaars en hun assistenten, theatergezelschap… Verzin het maar. Geen massatoerisme, maar lekker kleinschalig. Geen ‘glamping’, maar we snappen best dat je blij wordt van wat extra’s.

Gastenhuis
365 dagen per jaar kun je bij Het Lage Noorden in een van de vijf sfeervolle kamers logeren. Voor een paar nachtjes of een paar maanden... In ons gastenhuis hebben we 5 ruime kamers (20-35m2) met eigen sanitair, een gemeenschappelijke ‘woonkeuken’, een terras, en een prachtig uitzicht. De kamers die niet in gebruik zijn als residency verhuren we graag! Zit je misschien wel aan de ontbijttafel met een van onze ‘artists in residence’... Wil je weten met wie? Kijk dan bij onze kunstenaars.

Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten