Ga naar inhoud
Favorieten 0

Leefstijlschuur

Rottum

Prachtig gelegen, midden in de natuur vind je vakantiehuisje ierde bij een natuurlijke zwemvijver met sauna en jacuzzi én prachtige huisboot Wetter op een stuk grond van 1.200 m2 direct aan open vaarwater. Ben je op zoek naar rust, ruimte en prachtige vergezichten?...

Prachtig gelegen, midden in de natuur vind je vakantiehuisje ierde bij een natuurlijke zwemvijver met sauna en jacuzzi én prachtige huisboot Wetter op een stuk grond van 1.200 m2 direct aan open vaarwater. Ben je op zoek naar rust, ruimte en prachtige vergezichten? Dan is deze locatie een absolute aanrader voor je. Hou je van de reuring van een groot dorp, dan ben je hier ook aan het juiste adres. De gezellige dorpen Heerenveen en Joure zijn beide binnen 10 autominuten te bereiken.

Ligging
Het vakantiepark 'Leefstijlschuur' ligt in het knusse dorpje Rottum op 5 kilometer afstand van Heerenveen. Met de auto rijd je binnen tien minuten naar Heerenveen. In Heerenveen kun je boodschappen doen, maar ook heerlijk uit eten. Je loopt binnen 5 minuten naar het Heidemeer om te zwemmen en te suppen, vissen en kanovaren en je kunt hieer ook prachtig wandelen en fietsen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Leefstijlschuur

Sydtakke 18
8461 LK Rottum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten