Ga naar inhoud
Favorieten 0

TIP Toko Toeristen Informatie Post Eastermar (zomermaanden)

Eastermar

Dé plek voor toerisme en recreatie in Eastermar (Tytsjerksteradiel, Friesland). Het dorp ligt midden in het coulissenlandschap van de Noardlike Fryske Wâlden. Eastermar is aantrekkelijk vanwege vele recreatieve mogelijkheden, maar met rust & ruimte.

In de maanden juni, juli en augustus kun je iedere middag van 14.00 - 17.00 uur terecht bij de TIP Toko in het havengebouw. Voor tips, informatie, routes en... een onverwachtse ontmoeting. Gluur ook eens door het raam, daar vind je op het beeldscherm ook nog informatie en evenementen!

Het informatiepunt in Supermarkt Alles ûnder ien dak is het gehele jaar geopend. 

Dé plek voor toerisme en recreatie in Eastermar (Tytsjerksteradiel, Friesland). Het dorp ligt midden in het coulissenlandschap van Nationaal Landschap de Noardlike Fryske Wâlden. Eastermar is toeristisch aantrekkelijk vanwege vele recreatieve mogelijkheden, unieke dorpsactiviteiten, schitterende passantenhaven, bijzonder landschap in de directe omgeving en horeca, winkels en verblijfsaccommodatie. Een idelae plek voor liefhebbers van rust en ruimte, wandelen, fietsen, vogels spotten, vissen en watersport.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je TIP Toko Toeristen Informatie Post Eastermar (zomermaanden)

Snakkerbuorren 1(Havengebouw)
9261 VM Eastermar
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten