Ga naar inhoud
Favorieten 0

B&B Pension Op 'e Koai - Treinkamer

Jirnsum

B&B-kamer in treinthema

De treinkamer heeft als enige kamer de badkamer bereikbaar via de vide. Twee heerlijke (los van elkaar staande) bedden in een fantastische NS-treincoupé zorgen tezamen met de fijne badkamer ook weer voor een fijn verblijf.

Ligging
Aan de rand van het dorpje Jirnsum ligt deze breakfast met diverse themakamers. Het is de perfecte plek om te overnachten als je op zoek bent naar een uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Vanuit Jirnsum kun je zowel per boot, fiets, auto of wandelend alle kanten op en écht genieten van het Friese landschap! Jirnsum is gelegen op ongeveer 20 minuten rijden vanaf Elfstedenstad Sneek en het is 5 minuten rijden naar Terherne, welbekend van het Kameleondorp. Wanneer je met de boot bent - of deze hebt gehuurd - ben je eveneens binnen een mum van tijd op het Sneekermeer. En hiervandaan vaar je heerlijk over de Friese wateren. Kortom, de perfecte uitvalsbasis om Waterland van Friesland te gaan ontdekken!

Bijzonder aan deze accommodatie
De B&B beschikt over een kleine wellness! Hier bevindt zich een turbobruiner en een infraroodsauna. Tevens heb je de mogelijkheid om een fiets, e-bike of dieselsloep te huren. Een heerlijk uitgebreid ontbijt is iedere morgen standaard inbegrepen. Onder het riet gedekte dak van de B&B is ook DEBBS gevestigd; een heerlijke uitbreiding van jouw verblijf, met lunch, high tea of zoetigheden.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je B&B Pension Op 'e Koai - Treinkamer

it String 9
9011 TA Jirnsum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten