Ga naar inhoud
Favorieten 0

Van der Valk Hotel Drachten

Drachten

Hotel Drachten is door de centrale ligging in het noorden van het land bij uitstek geschikt als ontmoetingsplaats voor jouw bijeenkomsten.

Met onze ligging aan de a7 en vlakbij Nationaal Park De Alde Feanen brengt Van der Valk Hotel Drachten de begrippen business, het 'even weg' gevoel en comfort samen. Comfortabel genieten, zo zouden we het willen noemen. Dit comfort willen we toegankelijk maken voor iedereen. Wij zijn altijd jouw vertrouwde adres voor comfortabele overnachtingen, een heerlijk diner of voor een gezellig samenzijn. Wij doen ons best onze dienstverlening af te stemmen op jouw behoeften.

Van der Valk Hotel Drachten is gespecialiseerd in zakelijke en feestelijke ontmoetingen. Het is de perfecte locatie voor het organiseren van vergaderingen, trainingen, seminars, feesten, bruiloften, (familie)diners, recepties en condoleances. De 10 multifunctionele zalen zijn allen voorzien van zeer moderne faciliteiten, waaronder diverse professionele audiovisuele middelen, wifi en airconditioning. De zalen zijn stijlvol ingericht; met oog voor comfort en detail. Van der Valk Hotel Drachten beschikt naast diverse multifunctionele zalen ook over 4 luxe boardrooms voor kleine gezelschappen tot 12 personen.

De hotelaccommodatie bestaat uit 91 kamers, waaronder 2 appartementen, 1 suite, 2 mindervalide kamers en 2 kamers die met elkaar verbonden zijn door middel van een tussendeur. Als gast van Van der Valk Hotel Drachten kun je gratis gebruik maken van de zeer ruime parkeergelegenheid. 

Naast een bijzonder vormgegeven sfeervol à la carte restaurant biedt Van der Valk Hotel Drachten je ook een gezellige brasserie, bar en buffetruimte. Bij mooi weer kun je op het terras heerlijk van het zonnetje genieten. 

Wereldwijd zijn er ruim 1600 bedrijven in 18 landen aangesloten bij het internationale keurmerk Green Key. Hotel Drachten is in het bezit van Green Key Gold! Om voor de Green Key in aanmerking te komen moeten er veel maatregelen met betrekking tot milieuzorg en MVO genomen worden. Deze maatregelen zijn deels verplicht, deels optioneel. Green Key Nederland kent drie niveau's: Brons, Zilver en Goud. Hoe meer optionele maatregelen een ondernemer invult, hoe hoger de uiteindelijke uitslag is. Green Key staat garant voor de vrijwillige inzet van de ondernemer om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt. Green Key is een middel om het duurzame imago van de onderneming naar gasten, overheden en zakenrelaties te communiceren.

Groepsgrootte overnachten:
max. 173 personen
Groepsgrootte event:
max. 240 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Van der Valk Hotel Drachten

Lavendelheide 4
9202 PD Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten