Ga naar inhoud
Favorieten 0

Grand Café De Friesche Club

Leeuwarden

Grand Café De Friesche Club is een warme ontmoetingsplek voor iedereen. Het authentieke, sfeervol, gastvrij horeca etablissement met zo’n 40 zitplaatsen en de prettige en informele, tijdloze ambiance samen met het (verwarmde) terras maken het Grand C...

Grand Café De Friesche Club is een warme ontmoetingsplek voor iedereen. Het authentieke, sfeervol, gastvrij horeca etablissement met zo’n 40 zitplaatsen en de prettige en informele, tijdloze ambiance samen met het (verwarmde) terras maken het Grand Café aantrekkelijk voor een breed publiek.
Een Grand Café waar u tot rust kan komen na een dag hard werken, waar je kunt bijpraten, waar je met je zakenpartner contracten kan doorspreken, waar je gezellig kunt zitten; kortom een plek om thuis te komen.

Het prachtige Grand Café is toegankelijk voor iedereen die van lekker Hollandse/Fries eten houdt. Maar ook om gezellig een drankje nuttigen aan de bar, in de lounge hoek, stamtafel of op het(verwarmde) terras. En dit allemaal voor een betaalbare prijs.

Beleef alleen of samen de grandeur van vroeger in ons Grand Café.

Wij zitten in het prachtige centrum van Leeuwarden en zijn bij uitstek de start en eind locatie van een prachtige wandeling of praamtocht door het historische Leeuwarden met haar prachtige monumenten en grachten.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Grand Café De Friesche Club

Ruiterskwartier 57
8911BP Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten