Ga naar inhoud
Favorieten 0

Logies de Meervaart

Delfstrahuizen

De Meervaart is een vakantiehuis voor 10 personen met 5 slaapkamers en is gelegen in de kern van het Friese dorp Delfstrahuizen, aan het water nabij het Tjeukemeer.

De inrichting van het huis is knus en huiselijk met oog voor comfort. U heeft vanaf het gemeubileerde terras met barbeque en vanuit de woonkeuken uitzicht op de brug met de doorgaande scheepsvaart. In de bijkeuken vindt u een afwasmachine. Op aanvraag kunnen er een kinderbed en -stoel geplaatst worden, en het huis beschikt ook over een traphekje. Er zijn 4 badkamers aanwezig.

De omgeving van De Meervaart biedt vele mogelijkheden voor het maken van mooie wandel- en fietstochten maar ook watersporten en schaatsen in het Thialf ijsstadion behoren tot de mogelijkheden. Op 15 km ligt Nationaal Park De Weerribben waar je de natuur kunt ontdekken met een kano of fluisterboot. In het dorp kunt u fietsen en boten huren en er zijn gezellige eetgelegenheden en winkels. Joure, Lemmer en Heerenveen liggen op slechts 15 minuten (auto)afstand. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Logies de Meervaart

Marwei 2
8508 RC Delfstrahuizen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten