Ga naar inhoud
Favorieten 0

De Open Watersport Weken in Friesland

Fryslân brûst! Van 13 april tot en met 19 mei ontdek je waarom waterliefhebbers jaar op jaar terugkomen naar Friesland. We openen de deuren, kajuiten, sluizen en werkplaatsen tijdens de Friese Open Watersport weken. Neem een kijkje achter de schermen bij een scheepsbouwer of stap op een supboard tijdens een clinic.

Veel watersportaanbieders bieden je gratis of extra voordelige proeflessen en vaartochten aan.

Wat zoek je

Wanneer
Thema

1 t/m 12 van 45 resultaten

Dit is er nog meer te doen op en om de Friese wateren

Misschien vind je dit ook leuk

alles over watersport

alles over watersport

Wanneer je provincie maar liefst uit 50% water bestaat, is er alle ruimte om het perfecte water te vinden om te sporten en dobberen. Bekijk hier alle watersporten die je kunt doen in Fryslân.

10 bijzondere friese wateren

10 bijzondere friese wateren

Er zijn sloten, beken, kanalen, pingo’s, meren, zeeën en vast ook flink wat vijvers. Lees lekker verder en leer de verschillende soorten wetter (water) kennen.

het terras op

het terras op

Je stapt zo van je boot het terras op en vice versa. De horeca ondernemers staan voor je klaar om je in de watten te leggen met een heerlijk menu, vaak met streekproducten.

varen in friesland

varen in friesland

Blokje om met de boot? Varen over de glimmende golven in een sloep? Je voelt aan je vaarwater dat je de Friese meren wilt ontdekken want wij zijn bij uitstek de vaarprovincie van Nederland.