Ga naar inhoud
Favorieten 0

SUPaway

Grou

Stand up paddling, suppen, jezelf staand op een surfboard voortbewegen door middel van een peddel. Het is de snelst groeiende watersport van dit moment en geschikt voor jong en oud. SUP Away, door het Watersportverbond erkende SUP school, biedt...

Stand up paddling, suppen, jezelf staand op een surfboard voortbewegen door middel van een peddel. Het is de snelst groeiende watersport van dit moment en geschikt voor jong en oud. SUP Away, door het Watersportverbond erkende SUP school, biedt SUP lessen en trainingen in heel Friesland!

SUP Away is een veelzijdige SUP school opgericht in augustus 2013. Er is sprake van een brede doelgroep met ieder een andere motivatie voor de fysieke uitdaging. Wij bieden beginnerslessen, vervolglessen, teamtrainingen, bedrijfsuitjes, techniek, paddlefit, pilates, clinics en nog veel meer.

Zoals je ziet biedt Sup Away voor jong en oud, beginners en professionals, sportievelingen en bankzitters de mogelijkheid om kennis te maken met de SUP sport. Er is persoonlijke aandacht voor de deelnemers. Er kan worden voorzien in individuele wensen op fysiek en mentaal gebied. Het fysieke deel is de aanzet tot een mentale verandering. SUP Away gaat voor een gezond lichaam en gezonde geest en dat allemaal met plezier!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je SUPaway

Bezoekadres
Wilhelminastraat 3
9001HH Grou
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten