Ga naar inhoud
Favorieten 0

Sanzi Yacht Charter - Mia Ly

Sneek

Linssen 35 SL AC 2-4 pers. - Compact jacht met sportieve looks

Linssen 35 SL AC - Mia Ly Compact, zeer compleet en charmant jacht van Linssen Yachts

Een mooie nieuwe Linssen 35 SL AC. Van de nieuwste Sport Line serie. Deze luxe Linssen Grand Sturdy 35 staat garant voor een heerlijke vaarvakantie. De Linssen GS 35.0 is een compact jacht royaal ingedeeld met twee slaaphutten met elk een twee-persoonsbed en twee badkamers en twee elektrische toiletten en 1 douche.

Het elegante sportieve exterieur is zeer herkenbaar door de rondom lopende rubbertube, wat dit jacht een echt een modern en stoer karakter geeft.

Het interieur kenmerkt zich door een uitgekiende indeling gemaakt van luxe en heldere, luxe materialen zoals Corian bladen en leder in een smaakvolle kleurstelling. In de ruime salon is een compleet ingerichte keuken en een comfortabele zithoek met TV.

Het achterdek is uitgevoerd in echt teakhout, wat het jacht luxe nautische allure geeft.

Aan dek is ruim zitplaats op de vaste bank met fijne kussens en het achterdek is rondom de bank geheel afsluitbaar met een extra grote cabriotent.

Deze cabrio is overigens geheel weg te nemen bij zomers weer. De Linssen GS 35 SL AC is uitgerust met een compleet navigatiepakket.

Al onze jachten zijn uitgevoerd met een boeg- als hekschroef.

Aan boord staat een Nespresso koffie machine.

Ligging
De Yacht charter is gelegen aan de rand van Sneek. De vloot bestaat uit luxe Linssen motorjachten waarmee je vanuit Sneek binnen mum van tijd het Sneekermeer opvaart. Vanaf hier verken je eenvoudig de Friese meren vanaf het water. Een aantal van de schepen zijn zelfs geschikt voor de grotere buiten wateren!

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Sanzi Yacht Charter - Mia Ly

Zwolsmanweg 10
8606 KC Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten