Ga naar inhoud
Favorieten 0

Schots Restaurant en Whiskybar De Koebrug

Stavoren

Gevestigd in een verbouwde boerderij tegenover een oude ophaalbrug vind je ons Schots Restaurant en Whiskybar. Hier bereiden wij vanuit een passie voor ambacht bijzondere gerechten met een Schotse twist.

Ons a la carte restaurant bevindt zich in een voormalige boerderij, tegenover de oude Koebrug, in het Elfstedenstadje Stavoren. In ons Schots ingerichte, huiselijke restaurant of op ons beschutte tuinterras kun je genieten van fijne huisgemaakte specialiteiten, Fiese en Schotse bieren en mooie wijnen.

Schots en Fries
We houden van Schotland, maar we houden ook van onze eigen streek met haar mooie producten. Bij het ontwikkelen van gerechten laten we ons inspireren door de betere Schotse keuken. We kiezen altijd voor smaak, voor ambacht en vaak voor regionaal.

TIP: Kies voor ons 4 gangen Whiskydinner….. waarbij de gerechten worden geserveerd met een bijpassend glaasje whisky!

Eigen rokerij
Graag serveren we ook lekkernijen uit eigen rokerij. Vlees en vis, maar ook kaas of eieren krijgen zo een heel bijzondere smaak. Een sneetje stokbrood met onze gerookte olie, een voorgerecht met gerookte zalm of het turfgerookte runderbuikstuk; dat moet je echt eens proeven.

Wil je zeker weten dat we een tafeltje vrij hebben? Reserveer dan direct online of bel ons even.

Whiskybar
Ben je liefhebber van Schotse single malt whisky? Of wil je er graag iets meer over te weten komen? In beide gevallen kun je in onze bar je hart ophalen. Je vindt hier wel 400 verschillende flessen. Voor een groot deel zijn dat de bekende distillery-bottelingen, maar we hebben ook vele varianten van onafhankelijke bottelaars. Single malt, single cask, cask strength, het is er allemaal. Heb je geen idee hoe je daar iets uit moet kiezen? Dan adviseren wij je graag. En aan onze bar mag je eerst even proeven of het iets voor je is! Op de openingsdagen kun je vanaf 17.00 uur bij ons terecht voor een fijne 'dram'.

Je bent van harte welkom bij The Scots!

Type eetgelegenheid:
Restaurant
Gelegenheid:
Diner

Hier vind je Schots Restaurant en Whiskybar De Koebrug

Schans 31
8715 JR Stavoren
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten