Ga naar inhoud
Favorieten 0

Merk Fryslân omarmt initiatief Tim Douwsma

Een aantal weken terug stond zanger en presentator Tim Douwsma op de stoep van Merk Fryslân. Aanleiding? Een eerbetoon aan Friesland. Tim schreef samen met Marcel Smit het nummer ‘Fryslân’ over zijn geliefde thuishaven. Merk Fryslân kon niet om het enthousiasme van de zanger heen en besloot het initiatief te steunen. “Alles waar Friesland voor staat komt terug in dit nummer. Mijn thuishaven verdient een song zoals deze en ik ben blij dat ik mijn trots voor Friesland in dit nummer kan verwerken”, aldus Tim.

Ambassadeursrol voor Friesland
Merk Fryslân vindt het belangrijk ambassadeurs die de provincie op een positieve manier neer willen zetten, te ondersteunen. “Een nummer over onze mooie provincie hoort daar zeker bij. Tim heeft het op een hele mooie en bijzondere manier weten te brengen en wij supporten dit initiatief dan ook graag”, aldus Martin Cnossen, directeur Merk Fryslân.

De samenwerking tussen Merk Fryslân en Tim Douwsma houdt onder andere het realiseren van de bijbehorende videoclip in, waarin volop beelden van Friesland zijn te zien. Tim gaat Friesland op meerdere momenten via zijn social mediakanalen onder de aandacht brengen, waaronder een insta take-over op het account van Friesland.nl. Hou onze instagram dus in de gaten! Het nieuwe nummer is te downloaden via Itunes