Ga naar inhoud
Favorieten 0

Ode aan de Washand | Bestel je handdoekpakket

Vlaggenlijn met washandjes

Voor deze bewustwordingsactie gaan we vlaggenlijnen maken van witte washandjes afgewisseld met rode en blauwe flyers. Een vrolijke rode, blauwe en witte lijn: de huisstijlkleuren van Friesland. Deze vlaggenlijnen hangen we samen met posters op zoveel mogelijk locaties waar toeristen komen: VVV locaties, in de douchegebouwen van campings, in de recepties van hotels en in de douchegebouwen van groepsaccommodaties.

De pakketten zijn samengesteld met duurzamer drukwerk, washandjes van biologisch katoen en knijpers van bamboehout.

Bestelformulier

Doe jij als ondernemer mee? Door vlaggenlijnen op te hangen, je handdoekpakket uit te breiden met washandjes en hier een flyer bij te leggen of door een poster op te hangen? Je kunt het aanpassen naar wat bij jou past. Flyerpakketten (50 exemplaren) geven we gratis weg, voor de uitgebreidere pakketten vragen we een bijdrage. Je kunt t/m 7 mei bestellen.

Ik heb belangstelling voor Ode aan de Washand en bestel het volgende pakket:
Ik haal het pakket op na berichtgeving (begin juni) bij de volgende locatie: *verplicht

* Velden met een asterisk zijn verplicht.

10x gratis pakketten verloot

Uit de betalende deelnemers worden door VVV Waterland van Friesland, Visit Friesland, Circulair Friesland en de TAF 10 gratis pakketten verloot. Dus mogelijk hoef je niks te betalen.

150 olympische zwembaden bespaard?

Wanneer alle gasten in Friesland in juni, juli en augustus 2x per week niet zouden douchen én de andere dagen niet langer dan 5 minuten, dan besparen we samen 378 miljoen liter water! Dat zijn meer dan 150 Olympische zwembaden vol!

 

Deze actie is een vervolg op de door Vonketonactiegroep #Douchelief bedachte actie in 2020. Ode aan de Washand en #douchelief is ontwikkeld naar het idee van kunstenares Marjan Beuker, Wetterskip Fryslân, Greta Oost, Circulair Friesland, Ons Water en de Water Alliance.