Ga naar inhoud
Favorieten 0

Hotel Workum

Workum

Dit hotel is gelegen aan de rand van het centrum van Workum. Het hotel beschikt over verschillende types kamers, van standaard kamers tot comfortabele suites. Vanuit elke kamer heb je een prachtig uitzicht, over bijvoorbeeld de historische scheepswerf of...

Dit hotel is gelegen aan de rand van het centrum van Workum. Het hotel beschikt over verschillende types kamers, van standaard kamers tot comfortabele suites. Vanuit elke kamer heb je een prachtig uitzicht, over bijvoorbeeld de historische scheepswerf of het Workumse platteland. In de hal van het hotel zijn er koffie- en theefaciliteiten en iedere ochtend wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd.

Ligging
Dit hotel ligt in het prachtige Elfstedenstadje Workum. De ligging is erg goed te noemen, je kijkt uit over de authentieke blazerhaven en bevindt je op loopafstand van het centrum van Workum. Hier vind je tal van winkels, restaurants, cafés en uiteraard het bekende Jopie Huisman Museum, een must-see in Workum. Vanuit het hotel loop je in ongeveer 20 minuutjes naar het fijne strand van Workum, aan het IJsselmeer. Tevens leent de omgeving van Workum zich er bij uitstek voor om per fiets of te voet verkend te worden!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Hotel Workum

Sylspaed 75 A
8711 EC Workum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten