Ga naar inhoud
Favorieten 0

Eysinga State - Boerderijbungalow acht

Sint Nicolaasga

Boerderijbungalow gelegen aan het water

Deze achtpersoons rietgedekte boerderijbungalow is ruim opgezet met twee parkeerplaatsen en een flinke tuin. Beneden is een grote, comfortabele woonkamer en goed uitgeruste keuken. Tevens is er op de beneden verdieping een badkamer met apart toilet en een slaapkamer. Op de eerste verdieping zijn nog twee slaapkamers en bedstee of derde slaapkamer. De tweede badkamer bevindt zich ook op deze verdieping, deze badkamer heeft zelfs een fijn ligbad!

Ligging
Varen, fietsen, wandelen, golfen, vissen of genieten van wellness: dit kan allemaal. Het vakantiepark ligt in een prachtige, waterrijke omgeving waar allerlei (sportieve) activiteiten te ondernemen zijn. Ga de natuur in en geniet!

Bijzonder aan deze accommodatie
Op het park waar deze woning onderdeel van is, worden veel leuke activiteiten op en rondom het landgoed aangeboden. Geschikt voor jong en oud!

Belangrijk om te weten
De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfort niveau is echter zoals beschreven. Mocht je specifieke informatie willen weten vragen wij je contact op te nemen. Mocht je een huisdier hebben en mee willen nemen, dan kan dit op aanvraag. In een aantal woningen zijn huisdieren toegestaan.

Groepsgrootte event:
max. 8 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Eysinga State - Boerderijbungalow acht

Langwarderdyk 4
8521 NE Sint Nicolaasga
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten