Ga naar inhoud
Favorieten 0

Overnachten in Hindeloopen

Wat zoek je

6 resultaten

 • Skipshotel

  Skipshotel

  Het SkipsHotel ligt op het terrein van Jachthaven Hindeloopen dat direct aan het IJsselmeer en tegen het karakteristieke oude stadje Hindeloopen aan ligt.

  Hindeloopen
 • Restaurant Logement de Hinde

  Restaurant Logement de Hinde

  Van harte welkom bij Restaurant Logement De Hinde. Eten, drinken, dromen en slapen, kortom genieten op het mooiste plekje van Hindeloopen. Gelegen aan de oude pittoreske vissershaven met een fantastisch uitzicht over het IJsselmeer.

  Hindeloopen
 • Atelier B&B Sinnestriel

  Atelier B&B Sinnestriel

  Midden in het oude centrum van Hindeloopen naast het Friese schaatsmuseum ligt atelier B&B 'Sinnestriel'. De twee kamers zijn in de stijl van het huis gerenoveerd en hebben elk een eigen badkamer met douche en toilet.

  Hindeloopen
 • Camping Hindeloopen

  Camping Hindeloopen

  U heeft de mooiste camping van Friesland gevonden! Aan het IJsselmeer en nabij het historische stadje Hindeloopen is het heerlijk vakantie vieren. Camping Hindeloopen is een kindvriendelijke camping aan het IJsselmeer, vis- en vaarwater en het start...

  Hindeloopen
 • Hylperhuis

  Direct boekbaar

  Hylperhuis

  Centraal in Elfstedenstadje Hindeloopen vind je het Hylperhuis, ook wel het Huis van Ham genaamd. <br /> Op de eerste verdieping van deze authentieke...

  Hindeloopen
 • Vakantiehuis Noppes Klinte

  Vakantiehuis Noppes Klinte

  Het nostalgisch arbeidershuisje (oorsprong 17e eeuw) "Noppes Klinte", gelegen midden in het Friese stadje Hindeloopen. Dit leuke vakantiehuisje met zonnige tuin is geschikt voor 2 tot 4 personen en is van alle gemakken voorzien.

  Hindeloopen