Ga naar inhoud
Favorieten 0

Pizzeria Pompeï

Leeuwarden

Onze pizzeria bestaat al meer dan 35 jaar en is een van de drukst bezochte restaurants in Leeuwarden. Ook in Harlingen worden onze deuren plat gelopen. Logisch, want we maken de lekkerste Napolitaanse pizza’s van de stad! Dat vinden wíj tenminste, maar...

Onze pizzeria bestaat al meer dan 35 jaar en is een van de drukst bezochte restaurants in Leeuwarden. Ook in Harlingen worden onze deuren plat gelopen. Logisch, want we maken de lekkerste Napolitaanse pizza’s van de stad! Dat vinden wíj tenminste, maar oordeel liever zelf. Daarnaast serveren we natuurlijk ook lekkere pasta’s en andere Italiaanse gerechten. Ons restaurant in Leeuwarden is onlangs grondig verbouwd, waardoor Pompeï nog sfeervoller is geworden.

Onder studenten is pizzeria Pompeï inmiddels een begrip en dat is heus niet alleen omdat ze korting krijgen. Ook gezinnen, stelletjes of collega’s komen bij ons dagelijks een pizza eten. Of je nu alleen komt, met z’n tweeën of met een hele groep, we maken er sowieso een fijne avond van!

Hier vind je Pizzeria Pompeï

Groentemarkt 7
8861BA Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten