Ga naar inhoud
Favorieten 0

toegankelijkheid eten en drinken

Wat zoek je

7 resultaten

 • De Pannekoektrein

  De Pannekoektrein

  Het Stationnetje van Marrum-Westernijkerk is gelegen aan het eens zo roemruchte spoorlijntje “het Dokkumer Lokaaltje”. Het wordt wel eens genoemd als het leukste station van heel Nederland.

  Marrum
 • Brasserie Om de dobben

  Brasserie Om de dobben

  Brasserie Om de dobben bevindt zich in het bijzondere coulisselandschap van natuurgebied de Hurdegarypsterwarren dat onderdeel uitmaakt van het Nationaal Landschap de Noardlike Fryske Wâlden.

  Burgum
 • Oranje Hotel Leeuwarden

  Oranje Hotel Leeuwarden

  Het Oranje Hotel Leeuwarden is hét stadshotel van Leeuwarden. Centraal gelegen in het eeuwenoude hart van Leeuwarden, direct tegenover het station. Het hotel beschikt over 78 kamers, een gezellige lounge en een sfeervolle Brasserie Oranje.

  Leeuwarden
 • Restaurant Wannee

  Restaurant Wannee Wannee restaurant Leeuwarden

  Eerlijke, smakelijke en lokale gerechten, zonder kunstmatige toevoegingen, waarbij er een hoofdrol is weggelegd voor bijzondere groentes en bereidingen. Puur natuur.

  Leeuwarden
 • Paviljoen De Branding

  Paviljoen De Branding

  Trakteer jezelf op een kop koffie of een heerlijke lunch terwijl de kinderen zich vermaken in de grootste zandbak van Nederland. Waar de zee het land ontmoet, daar vind je De Branding.

  Midsland aan Zee
 • Restaurant De Pleats

  Restaurant De Pleats

  Ook in de winter welkom!

  Burgum
 • Post-Plaza Grand Café

  Post-Plaza Grand Café

  Het kloppend hart van het hotel is het Grand Café, gevestigd in het voormalig Postkantoor met diverse details van toen en nu. De barista brandt hier zijn eigen koffiebonen en je kunt er terecht voor het ontbijt, lunch, borrel en diner.

  Leeuwarden