Ga naar inhoud
MAP
ievers - een Fries vakantiekerkje

ievers


Bent u voor uw vakantie op zoek naar iets speciaals, naar een bijzondere plek? Dan bent u welkom in 'ievers', een lief Fries kerkje verbouwd tot sfeervol en luxe vakantiehuis waar ook mensen met een beperking prima terecht kunnen.

Vakantiehuis ievers is lekker ruim, modern en comfortabel. Het telt vier slaapkamers, twee badkamers en biedt ruimte aan maximaal 10 volwassenen. De grote tuin heeft meerdere terrassen: sommige in de zon, andere in de schaduw van fruitbomen.

Contact

Adres:
Fûgelsangleane 9
9021 CR Easterwierrum
Plan je route
Afstand:

Toegankelijkheid

Voor bezoekers met een rolstoel De hele vakantiekerk is toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Zo zijn alle deuren breed genoeg, er zijn nergens drempels en er is flink wat ruimte rondom het kookeiland. Een traplift brengt u naar de zithoek en het dakterras. De paden buiten zijn breed genoeg voor rollators en rolstoelen. En de grindpaden? Die zijn bij ievers geen probleem - speciale matten onder het pad zorgen dat wielen niet weg kunnen zakken. Van de vier slaapkamers van ievers zijn er drie goed toegankelijk met een rolstoel en/of rollator. Alle deuren zijn 90 centimeter breed en om de bedden is voldoende ruimte. De oranje slaapkamer is speciaal toegerust om mensen met een beperking te kunnen ontvangen. Deze kamer grenst aan de badkamer met voorzieningen voor senioren en mensen in een rolstoel. Het tweepersoons bed beschikt over een hoog/laag-functie, en kan eenvoudig tot twee eenpersoonsbedden worden omgebouwd. Vakantiehuis ievers heeft twee badkamers. Eén daarvan is speciaal toegerust voor senioren en mensen met een beperking. Dat wil zeggen dat de wastafel onderrijdbaar is met een rolstoel, dat er een douchestoel is (zonder leuningen) en een toilet met beugels. Wanneer u behoefte hebt aan extra hulpmiddelen dan regelen we deze voor u bij het Hulpmiddelencentrum. Voor bezoekers die slecht ter been zijn

Prijzen

 • Per week vanaf: € 875,00
 • Per week per persoon vanaf: € 55,00
 • Per weekend vanaf: € 675,00
 • Per weekend per persoon vanaf: € 55,00
 • Per midweek vanaf: € 625,00
 • Per midweek per persoon vanaf: € 55,00
 • Bedlinnen p.p.: Gratis
 • Eindschoonmaak vanaf: Gratis
 • Toeristenbelasting p.p.p.d.: Gratis
 • Borg: Ja
 • Bij ons vakantiehuis is de prijs de prijs. We rekenen u geen extra kosten voor:
  beddengoed
  handdoeken
  gebruik van fietsen
  een toeristisch pakket
  toeristenbelasting
  gebruik internet
  eindschoonmaak


  Voor deze prijs hebt u de beschikking over de gehele kerk, met vier slaapkamers voor in totaal 10 personen. (Voor jonge kinderen kunnen we twee kinderbedjes plaatsen. Dan totaal 12 personen).

In de buurt

Toon resultaten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen van Friesland.nl


Menselijke validatie is mislukt

Lees hier hoe wij omgaan met je gegevens