Ga naar inhoud
Favorieten 0

IJsboerderij Margje 24

Workum

IJsboerderij Margje 24 is dé plek waar je overheerlijke ijsjes direct bij de boerderij haalt. In de herfst en winter is er warme chocolademelk verkrijgbaar.

In de herfst en winter wordt de ijssaloon omgetoverd tot chocolademelksaloon met 20 verschillende smaken chocolademelk, zoals Likeur 43, amaretto, hazelnoot, caramel, smarties en cappuccino.

Je kunt nu ook huisgemaakt pannenkoekenbeslag halen bij IJsboerderij Margje 24!

Bij IJsboerderij Margje24 kun je heerlijke ijsjes of milkshakes scoren bij de IJs Drive-In. Dus haal hier snel eens een boerenijsje van je favoriete smaak!

Kinderen kunnen er spelen op de trampoline, of een kijkje nemen bij de kalfjes. 

IJsboerderij Margje 24 maakt van melk van eigen koeien en verse ingrediënten: 100% ambachtelijk boerenijs. Dat verkopen we zowel in onze ijssaloon bij ons melkveebedrijf als in de ijssalon in Sneek en Leeuwarden.

Onze ijsboerderij is een natuurinclusief bedrijf met oog voor de bloemetjes en de bijtjes én voor de aarde die we in bruikleen hebben. We zijn niet biologisch want dat vergt volgens ons teveel van onze koeien.

De IJscobus
Echt lekker ijs op jouw festival of feest? Onze ijscobus is te boeken voor feesten en festivals. Bezoekers kennen ons en ons ijs van o.a. Welcome to the Village en Psy-Fi, van onze ijscobus in Leeuwarden, stops op onze boerderij tijdens evenementen en diverse feesten in de buurt.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je IJsboerderij Margje 24

Trekwei 13
8711 GS Workum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten