Ga naar inhoud
Favorieten 0

Groepsaccommodatie het Toppunt

Sneek

Groepsaccommodatie aan het water voor 40 personen

Deze ruim opgezette groepsaccommodatie is volledig gelegen op de begane grond en bestaat uit een grote leefruimte met woonkamer, eetruimte én bar. De grote industriële koelkast biedt alles wat je nodig hebt, een groot gasfornuis, oven en vaatwasser. De groepsaccommodatie heeft 10 slaapkamers, deze zijn afwisselend geschikt voor 2 - 8 personen. De slaapkamers bestaan uit stapelbedden en eenpersoons boxspringbedden. Het sanitair is verdeeld over drie ruimtes met in totaal 6 douches en 6 toiletten. Iedere slaapkamer heeft een eigen wastafel. Buiten is een ruim terras met tuin, trampoline, speeltoestellen en een hottub!

Ligging
Deze groepsaccommodatie is gelegen aan de Houkesloot in Sneek. Vanuit de accommodatie vaar je binnen vijf minuten het Sneekermeer op vanwaar je het gehele Friese merengebied eenvoudig kunt bereiken. Het centrum van Sneek is met vijf autominuten te bereiken, of binnen 10 minuten per fiets. Daarnaast zijn de dorpen Terherne, Heeg en Woudsend ook zeker de moeite van een bezoekje waard.

Bijzonder aan deze accommodatie
In de woonkamer staat een tv met Netflix, perfect voor filmavondjes. Hou je meer van spelletjes spelen? Dan biedt de goed gevulde spelletjeskast uitkomst!

Belangrijk om te weten
- De accommodatie is niet geschikt voor onbegeleide jongerengroepen, feestgroepen of vergelijkbare groepen. - Wij zijn geen feest locatie en er geldt een nachtrust periode van 22:30 tot 8:00 uur. - Bootverhuur aanwezig (mei t/m september in weekenden minimaal € 500 verplicht).

Groepsgrootte event:
max. 40 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Groepsaccommodatie het Toppunt

Top 3
8606 JT Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten