Ga naar inhoud
Favorieten 0

Recreatiebedrijf de Koevoet - Hoekappartement

Teroele

Tweekamerappartement, met uitzicht op weide en water

Het hoekappartement is een uitermate licht appartement welke zich grotendeels op de begane grond van een voormalig boerderij bevindt. Vanuit het appartement, of het zitje buiten, heb je een schitterend uitzicht over water en weiland! Op de begane grond vind je een zit- en eethoek, evenals een fijne keuken en badkamer met douche en toilet. Via een wenteltrap kom je op de eerste verdieping waar je een slaapkamer vindt met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden, waarvan een een hoogslaper is.

Ligging
De Koevoet is een kleinschalig familiebedrijf en ligt midden in Zuidwest Friesland. De verscheidenheid aan recreatiemogelijkheden maakt dit prachtige gebied populair bij jong en oud. Het Friese Merengebied biedt de watersport, ook mogelijkheden voor de wandelaar of fietser. Het bos van Gaasterland is namelijk dichtbij! De accommodatie is prachtig gelegen aan het water en heeft een eigen jachthaven. Je bent met de auto in 5 minuten in Langweer en in een kwartier in Lemmer. Daar vind je verschillende restaurants, winkels, terrasjes en kun je het uitgaansleven ontdekken!

Bijzonder aan deze accommodatie
De Koevoet beschikt over een eigen haven met ligplaatsen voor de gasten. In het eetcafé op de voormalige hooizolder kun je lekker borrelen bij de grote open haard en genieten van een eenvoudige maaltijd of een heerlijke (vlees- of kaas-)fondue. Aan de haven is een gezellig terras. Bij de receptie is een kleine bibliotheek en spellenkast. Daarnaast verhuurt de Koevoet zeilboten van het type Polyvalk. In het buurdorp Idskenhuizen, zit Zeilschool Neptunus. Kinderen kunnen hier een zeil- en surfweek meemaken. Veel lessen worden gegeven op de Koevorde, in het zicht van De Koevoet. Je kunt de omgeving verkennen per boot, auto, fiets of te voet. Ook zijn er talloze recreatiemogelijkheden in dit gebied te doen. Restaurant op de voormalige hooizolder, terras aan de haven. Door de unieke combinatie van appartementenverhuur, camping, haven en eetcafé een ideaal trefpunt voor familiebijeenkomsten, feesten, personeelsuitjes, seminars enz.

Belangrijk om te weten
Je kunt je linnengoed zelf meenemen (laken, sloop, dekbedovertrek, handdoeken), maar het is ook te huur.

Groepsgrootte event:
max. 3 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Recreatiebedrijf de Koevoet - Hoekappartement

Troelstraweg 17
8524 DK Teroele
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten