Ga naar inhoud
Favorieten 0

Jachtwerf Hemmes Molenaar / J.M. Yachting

Woudsend

Wij bouwen en verhuren motorjachten van 7 tot 24 meter vanuit Woudsend.

Wij bouwen en verhuren motorjachten van 7 tot 24 meter, leverbaar van casco tot compleet (alle modellen in verschillende lengtes en breedtes). Wij beschikken over een schilder-en timmerloods, waarin zelf werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Wij kunnen u bijna alle benodigde materialen leveren voor het afbouwen van uw jacht.

Vanuit het centrum van de Friese meren verhuren wij motorjachten van onze eigen merken Hemmes en J-Line, in verschillende modellen en afmetingen. Alle jachten zijn compleet ingericht, zodat het u aan niets zal ontbreken tijdens een onvergetelijke vaarvakantie op de Friese meren en omstreken. Wij beschikken over een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

De jachten die wij verhuren, worden op eigen werf op dezelfde locatie gebouwd, wij doen dus meer dan alleen yachtcharter! Wij leveren bijvoorbeeld aan particuliere klanten stalen casco’s, technische vaarklare casco’s, complete jachten, of alles wat hier tussen in zit. Tevens leveren wij desgewenst alle inbouwmaterialen zoals motoren, boegschroeven, verf, hout, installatie materiaal, isolatie materialen, aluminium ramen, kortom alles wat nodig is om een jacht af te bouwen.

Omdat alle werkzaamheden bij ons op één locatie uitgevoerd worden, van ontwerp tot compleet jacht, en u slechts één vaste contactpersoon heeft, die ook nog eens betrokken is bij de bouw van het jacht, zijn er ook zeer veel variaties en wijzigingen mogelijk, die vaak kosteloos uitgevoerd worden, volledig naar uw wens. Jachten bouwen is niet alleen ons beroep, maar vooral ook onze hobby.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Jachtwerf Hemmes Molenaar / J.M. Yachting

De Zwaan 26
8551 RK Woudsend
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten