Ga naar inhoud
Favorieten 0

Natuurlijk De Veenhoop

de Veenhoop

De accommodaties van de Veenhoop bevinden zich middenin de natuur, ingeklemd tussen twee natuurgebieden; de Âlde Feanen en de Kraenlannen. De groepsaccommodatie is tijdens de zomermaanden een zeilschool. De accommodaties bevinden zich in een verbouwde boerderij...

De accommodaties van de Veenhoop bevinden zich middenin de natuur, ingeklemd tussen twee natuurgebieden; de Âlde Feanen en de Kraenlannen. De groepsaccommodatie is tijdens de zomermaanden een zeilschool. De accommodaties bevinden zich in een verbouwde boerderij en rondom deze voormalige boerderij ligt een speelveld van om en nabij 15.000 vierkante meter met onder andere tafeltennistafels, een voetbal- en volleybalveld. In de omgeving van de Veenhoop kun je tevens prachtig wandelen of fietsen.

Ligging
De groepsaccommodaties van de Veenhoop liggen in het gelijknamige dorp. De Veenhoop ligt precies tussen Grou en Drachten, beide dorpen zijn per auto in twintig minuten te bereiken. Zowel in Grou als Drachten vind je supermarkten, winkels en restaurants. De accommodaties van de Veenhoop liggen nagenoeg direct aan doorgaand vaarwater, je kunt bij de groepsaccommodaties (zeil)boten huren en daarmee de omgeving vanaf het water verkennen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Natuurlijk De Veenhoop

Eyzingapaed 7
9215 VV de Veenhoop
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten