Ga naar inhoud
Favorieten 0

Polboten by Sailingcenter

Langweer

Welkom bij Polboten, de bootverhuur in Friesland waar uw vaarvakantie of dag op de Friese meren begint. Al meer dan 40 jaar bent u bij ons familiebedrijf aan het juiste adres voor een heerlijke vaarvakantie in Friesland.

Welkom bij Polboten, de bootverhuur in Friesland waar uw vaarvakantie of dag op de Friese meren begint. Al meer dan 40 jaar bent u bij ons familiebedrijf aan het juiste adres voor een heerlijke vaarvakantie in Friesland. Vanuit onze haven zit u drict op de Friese meren. Bij ons staan kwaliteit en plezier voorop!

Luxe en compleet zeilen in Friesland
Alle boten zijn zeer compleet en luxe uitgerust zelfs het kleinste zeiljacht beschikt over een complete inventaris, tot aan afwasmiddels en een veiligheidsaansteker aan toe. Buiten de brandstofkosten zijn dus geen extra kosten voor bijvoorbeeld zwemvesten of waterkaarten. Wij zeggen niet voor niets in principe is een slaapzak en wat eten meebrengen is genoeg!

Faciliteiten op de haven
Alle schepen worden verhuurd vanuit onze recente jachthaven midden in het unieke Friese merengebied. Vanaf watersportboulevard ’t Ges bent u binnen 10 minuten,

Polboten, de zeilboten en motorbootverhuurder bestaat al sinds 1979 en staat voor een fantastische vaarvakantie! Kwaliteit en plezier staan voorop! Hun zeer goed onderhouden vloot bestaat enkel uit gerenommeerde merken als Bavaria, Dufour, Dehler, Balt, Friendship, Sportina, Compromis en Victoire waarborgen een heerlijke dag, week of weekend op het water. 

Luxe en compleet zeilen in Friesland

Alle boten zijn zeer compleet en luxe uitgerust zelfs het kleinste zeiljacht beschikt over een complete inventaris, tot aan afwasmiddel en een veiligheidsaansteker aan toe. Buiten de brandstofkosten zijn dus geen extra kosten voor bijvoorbeeld zwemvesten of waterkaarten.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Polboten by Sailingcenter

Pontdijk 8 C
8525 GG Langweer
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten