Ga naar inhoud
Favorieten 0

Camping De Oosthoek

It Heidenskip

Camping De Oosthoek in It Heidenskip (Zuidwest Friesland) is direct gelegen aan het water nabij de Fluessen en het Heegermeer, in het hart van het Friese meren gebied.

Camping De Oosthoek in It Heidenskip (Zuidwest Friesland) is direct gelegen aan het water nabij de Fluessen en het Heegermeer. De camping, welke aan de Ynthiemasloot ligt, bevindt zich in het hart van het Friese meren gebied. Een toplocatie voor hengel- watersportliefhebbers!

De Oosthoek is een ruim opgezette camping bij een boerderij-in-bedrijf (melkveehouderij) en biedt plaats aan 25 kampeermiddelen. Het moderne toiletgebouw is voorzien van 6 douches, 6 toiletten, 4 afwasplekken en een sfeervolle slechtweeraccommodatie (met de nodige apparatuur). Ook beschikken wij over een eigen haven met trailerhelling. De haven heeft 18 boxen in verschillende afmetingen.

Door de unieke ligging bent u binnen een paar minuten op het open water en door de aquaducten in de nabije omgeving kunt u alle kanten op! Maar ook wandelaars en fietsers kunnen hier hun hart ophalen: er liggen tal van wandel- en fietsroutes rondom de meren en in het mooie bosrijke Gaasterland.

Een optie om lekker niks te doen kan ook: geniet van het weidse uitzicht aan de achterzijde van de camping (klompenpad langs het meer) en geniet van het fraaie levendige uitzicht aan de waterkant op de camping, waar natuurlijk een verscheidenheid van boten langs vaart. Aan de jonge gasten is natuurlijk ook gedacht: een trampoline, zandbak, speeltoestel, volleybalnet en skelters zijn geliefde speelobjecten. Op tien minuten vaarafstand bevindt zich een klein strandje op een aanmeer eiland op de Fluessen. De gemoedelijke, rustige sfeer, de goede voorzieningen en de unieke ligging, maken deze camping tot één van de meest bijzondere campings van Friesland.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Camping De Oosthoek

Koaidyk 15
8724 LJ It Heidenskip
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten