Ga naar inhoud
Favorieten 0

Vakantieboerderij it Flinkeboskje en de Flinkefarm

Hemelum

Onder de naam it Flinkeboskje verhuren we twee sfeervolle logieslocaties in Hemelum, Friesland. Op de Flinkefarm organiseren wij evenementen zoals de Streekmarkt, Kofferbakmarkt, Fairs etc. Ruimte zat in onze boerderij, kas en het weiland! Wees Welkom!

Deze vakantieboerderij met veel sfeer is gebouwd in 1927. Prachtig en vriendelijk ingericht. Samen met het vrijstaande buitenhuis zijn er 10 slaapkamers en 6 badkamers. Er is voldoende ruimte voor families en vriendengroepen om samen te koken, te eten en te genieten. 

Het Voorhuis is een droom. Bovendien heeft de vakantiewoning een grote tuin met fruitbomen. Op het privé-terras staat een buitenkachel en zorgt dus voor heerlijke avonden. Landelijk logeren in Hemelum, Friesland en zeer stijlvol ingericht. Deze mooie plek is uitermate geschikt voor gezinnen.

Naast vakantieboerderij it Flinkeboskje en vakantiewoning het Voorhuis heeft aan de overkant van de weg de Flinkefarm begin 2014 haar staldeuren geopend. Op Flinkeboskje 2 zijn de voormalige deel, het boerenerf en het weiland omgetoverd tot een authentieke en vooral originele evenementenlocatie. Ideaal voor locatiehuur! De komst van de antieke druiven kas maakt het plaatje compleet. 

Locatiehuur: Al onze locaties zijn te huur voor jouw eigen bijzondere feestje en evenement. En wil je bij ons je bruiloft vieren, dan kan dat ook. Daarnaast organiseren wij privédiners, koffieconcerten, theatervoorstellingen en verschillende workshops. Naar elk onderdeel van locatiehuur kijken we met oog voor detail.  Op verzoek creëren wij op maat gemaakte feestjes en partijen: u vraagt, wij draaien.

Tijdens onze eigen events is de Flinkefarm dé plek waar het gebeurt: bezoekers komen tijdens één van de Streekmarkten of de Kofferbakverkoop winkelen in het weiland, genieten van de Flinke Zomer Favorieten met pop-up shops, live muziek en foodtrucks en inspiratie opdoen in de Sip & Clara shop met vintage vondsten!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Vakantieboerderij it Flinkeboskje en de Flinkefarm

Flinkeboskje 1
8584WV Hemelum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten