Ga naar inhoud
Favorieten 0

B&B Slapen bij Bonanza

Bantega

Gastenverblijf in een schitterende landelijke omgeving

In een schitterende landelijke omgeving, met veel groen en fijne doorkijkjes, verblijf je in deze heerlijke nieuwe B&B. Je hebt een gezellige woonkamer, slaapkamer, kookgelegenheid en eigen sanitair tot je beschikking. Ook is er wifi en een televisie. De B&B is een ideale plek en vertrekpunt voor prachtige uitstapjes.

Ligging
De B&B ligt landelijk in het buitengebied van het dorpje Bantega, tussen de plaatsen Lemmer en Wolvega. Het heeft een schitterende omgeving met veel groen en fijne doorkijkjes. In het dorpje vind je geen winkelstraten, maar je fietst voor een klein boodschapje zo naar Echtenerbrug waar je een supermarkt vindt. Voor een dagje uit kun je optimaal vertoeven in Lemmer. Het heeft leuke winkeltjes, fijne terrassen, een strand, watersport en prachtige natuur. Ook vind je hier de 'must see' het UNESCO Werelderfgoed Ir. D.F. het Woudagemaal, het grootste nog functionerende stoomgemaal ter wereld. Breng ook een bezoek aan Blokzijl (voormalig Zuiderzeestadje in het hart van Nationaal Park Weerribben Wieden) of Het Kuinder Bos.

Bijzonder aan deze accommodatie
Landelijke omgeving, rust, ruimte en privacy!

Belangrijk om te weten
In principe is de B&B geschikt voor 2 personen met 1 tweepersoonsbed (1.80x2.10m), maar in overleg is het mogelijk om ook gebruik te maken van een slaapbank voor 2 personen. Echter alleen in overleg.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen

Hier vind je B&B Slapen bij Bonanza

Adres:
Bandsloot 35
8538 RJ Bantega
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten