Ga naar inhoud
Favorieten 0

de Heasouder

Elahuizen

Ruim, warm en gezellig 6-persoons appartement

Dit prachtige, recent gerenoveerde, appartement is gelegen op de eerste verdieping van een voormalige boerderij in wat vroeger de Heasouder (NL: Hooizolder) was. Via een trap bereik je een balkon met prachtig, weids uitzicht over de landerijen en de Fluessen. Bij binnenkomst in het appartement valt direct de warmte op door het gebruik van hout en grijstinten. Er is een knusse open woonruimte met daarin de woon- en eetkamer en een fijne keuken. Aangrenzend aan deze woonkamer vind je de eerste slaapkamer. Verderop in het halletje is de moderne badkamer, met douche, toilet en wastafel. Wanneer je de trap op loopt, zie je de overige twee slaapkamers waarvan een zich op de loft bevindt. Deze slaapkamer is af te sluiten met donkere gordijnen voor privacy.

Ligging
Dit recent gerenoveerde appartement bevindt zich in een voormalige boerderij met aangrenzend een minicamping. De locatie is gelegen direct aan de Fluessen en vanaf het appartement (gelegen op de eerste verdieping) heb je een prachtig uitzicht over landerijen en water. Het appartement is gelegen tussen het minidorpje Elahuizen en iets groter dorp Woudsend. Hier kun je je dagelijkse boodschappen doen en vind je diverse restaurants. Ook Balk is niet ver rijden. Zowel Woudsend als Balk zijn gelegen op maximaal 10 minuten rijden met de auto.

Bijzonder aan deze accommodatie
De bedden zijn bij aankomst voor je opgemaakt en ook handdoeken liggen voor je klaar!

Belangrijk om te weten
In het hoogseizoen van 1 juli t/m 5 september kan het appartement alleen per week (van vrijdag tot vrijdag) gehuurd worden. Het appartement wordt niet aan vriendengroepen jonger dan 21 jaar verhuurd.

Groepsgrootte event:
max. 6 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je de Heasouder

Lange hoek 6
8581 KH Elahuizen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten