Ga naar inhoud
Favorieten 0

Post-Plaza Hotel - Comfort Kamer

Leeuwarden

Ruime, comfortabele kamer met veel sfeer

In beide panden van het hotel, zowel het bankgebouw als het postkantoor, vind je deze Comfort kamer. De kamer is ongeveer 22-25 m2 groot en is heerlijk comfortabel. Er staan twee eenpersoons boxspringbedden in de kamer, evenals een televisie, kluisje en koffie/theefaciliteiten. De kamer heeft een fijne badkamer met regendouche, toilet en wastafel. Er staan eveneens toiletartikelen in de badkamer en er is een haardroger.

Ligging
In het centrum van Leeuwarden, op loopafstand van diverse bezienswaardigheden, musea, winkels en restaurants vind je dit fijne hotel. Het hotel beschikt niet over een eigen parkeerterrein, maar in de nabije omgeving van Leeuwarden zijn er diverse parkeergarages.

Bijzonder aan deze accommodatie
Hotel Post Plaza is partner van Musical De Tocht. Heb je kaartjes voor deze musical, dan kun je gebruik van van dit arrangement.

It giet oan! Upgrade jouw reservering en maak jouw belevenis compleet. We ontvangen jou in Post-Plaza met Beerenburg van Boomsma. We serveren een vroeg diner in ons Grand Café: onze Verdwaalde Postbode diner zodat je op tijd bij de voorstelling bent.

Belangrijk om te weten
- De kamerprijs is inclusief ontbijt; - Wil je gebruik maken van het De Tocht arrangement (zoals hierboven vermeld), dan kun je dit in de check out toevoegen.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Post-Plaza Hotel - Comfort Kamer

Tweebaksmarkt 27
8911 KW Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten