Ga naar inhoud
Favorieten 0

B&B De Scharren

Scharsterbrug

Voor wie rust en ruimte zoekt, is B&B De Scharren (nabij Joure-Langweer) dé uitgelezen plek. Geniet in de sfeervolle eigen kamer, met privé badkamer of in de royale tuin van 2600 m2 met moestuin en fruitboomgaard en uitzicht over weidse landschap.

Voor wie rust en ruimte zoekt, is B&B De Scharren in Scharsterbrug (nabij Joure-Langweer) de uitgelezen plek. Te midden van prachtige natuur (bossen, meren en weidelandschap) is er tijdens het verblijf slechts plaats voor een zorgeloos bestaan. Geniet in de sfeervolle eigen kamer of in de royale tuin van 2600 vierkante meter met moestuin en fruitboomgaard. Dit wordt verwennen in het Friese land.

De kamers zijn luxe en comfortabel ingericht met privé badkamer met wastafel, inloopdouche en toilet (incl föhn en Janzen verzorgingsproducten). Deze bevinden zich, samen met de pantry met nespresso apparaat en koelkast, op de eerste verdieping met uitzicht over het landschap.

Belangrijk is goed slapen op de kwaliteits(boxspring)bedden van Avek. En ‘s ochtends genieten van een heerlijk ontbijt met o.a. eigengemaakte en/of streekproducten in de aparte en smaakvol ingerichte eetruimte.

In de gastenkamers is een informatieboekje beschikbaar met tips om de omgeving te verkennen (o.a. per fiets, per auto/motorfiets, te voet). De B&B is een uitstekende uitvalsbasis voor diverse leuke uitjes.

Parkeren is mogelijk op eigen terrein. Op het erf is een afgesloten fietsenstalling met oplaadpunt aanwezig. Ook is er plek voor motorfietsen. De Scharren is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Buslijn 41 vertrekt vanaf treinstation Heerenveen en heeft haltes op enkele meters afstand van de B&B. Vanaf Heerenveen is de reistijd via Joure ongeveer twintig minuten.

De B&B is geschikt voor de toerist die ons land verkent, als ook voor de zakelijke gast.

De Scharren, B&B met persoonlijke aandacht en oprechte gastvrijheid. Voor alles geldt: de gasten moeten zichzelf kunnen zijn.

Oant sjen! Romke & Tjitske

Accommodatietype:
Bed and Breakfast
Groepsgrootte event:
max. 6 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je B&B De Scharren

De Scharren
Scharren 27 a
8517 HM Scharsterbrug
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten