Ga naar inhoud
Favorieten 0

De Keet

Warten

Het unieke vakantiehuis ligt op een privé eiland en is uitsluitend per boot te bereiken. Je bent echt één met de natuur.

In Nationaal Park Alde Feanen Midden in de natuur, uitkijkend over het afgesloten natuurmeer Izakswiid ligt dit prachtige vakantiehuis. Je bereikt jouw huis uitsluitend per boot en bent echt even helemaal weg uit de dagelijkse hectiek.   Het vakantiehuis is off-grid. Je bent één met de natuur, elektra via zonnepanelen, warmte via de houtkachel en je gebruikt regenwater uit het  waterreservoir.   Een eigen eiland Of je nu behoefte hebt aan een weekendje weg of een hele week wilt ontsnappen, een eigen eiland als De Keet biedt de perfecte uitvalsbasis. Je kunt genieten van het adembenemende uitzicht en de rustige omgeving. Voor degenen die graag actief zijn, zijn er tal van mogelijkheden zoals zeilen, suppen, kanoën en vissen.

Of je nu binnen in het huis bent via de grote schuifpuien, of buiten op het terras zit, je kunt volop genieten van de natuur en het gevarieerde wildleven.

Het vakantiehuis   Het vakantiehuis beschikt over een ruime hal, badkamer, keuken en een riante woon- eetkamer met een fantastisch uitzicht. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers met 5 slaapplaatsen en een ruime overloop. Daarnaast heeft het huis een eigen boot (schouw) met buitenboordmotor.

Accommodatietype:
Huisje van hout en steen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je De Keet

Vakantiehuis de Keet
Ald Faen 5
9003 XX Warten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten