Ga naar inhoud
Favorieten 0

Yachtcharter en jachthaven De Drait Woudsend

Woudsend

Yachtcharter in Friesland: Kom genieten van de vrijheid op het water in Friesland of op het IJsselmeer met een luxe motorboot. Voor een onbezorgde Motorboot vakantie bent u bij ons aan het juiste adres.

Yachtcharter in Friesland: Kom genieten van de vrijheid op het water in Friesland of op het IJsselmeer met een luxe motorboot. Voor een onbezorgde motorbootvakantie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze jachten zijn: uitstekend onderhouden en verkeren in nieuw staat. Gezellig ingericht, zorgvuldig schoongemaakt en zien er uit als privé jachten.

Ze zijn zuinig met brandstof, hebben stille motoren en uitmuntende vaareigenschappen. Voorzien van luxe, ruime sanitaire voorzieningen welke zijn aangesloten op de vuilwatertank. Vaarbewijsvrij! Vaarcursussen behoren tot de mogelijkheid. Gelegen in Woudsend, midden in het Friese merengebied, tussen Lemmer en Sneek.

Jachthaven
De jachthaven aan De Zwaan 20 in Woudsend is het hele jaar open! Hier kunt u drinkwater tanken, gebruik maken van stroom, de vuilwatertank legen en brandstof tanken. 

Hier vind je Yachtcharter en jachthaven De Drait Woudsend

Adres:
De Zwaan 20
8551RK Woudsend
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten