Ga naar inhoud
Favorieten 0

Yachtcharter en jachthaven De Drait

Woudsend

Yachtcharter in Friesland: Kom genieten van de vrijheid op het water in Friesland of op het IJsselmeer met een luxe motorboot. Voor een onbezorgde vakantie met een motorboot bent u bij ons aan het juiste adres.

Yachtcharter in Friesland: Kom genieten van de vrijheid op het water in Friesland of op het IJsselmeer met een luxe motorboot. Voor een onbezorgde motorbootvakantie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze jachten zijn uitstekend onderhouden en verkeren in nieuw staat. Gezellig ingericht, zorgvuldig schoongemaakt en zien er uit als privéjachten.

De motorjachten zijn zuinig met brandstof, hebben stille motoren en uitmuntende vaareigenschappen. Voorzien van luxe, ruime sanitaire voorzieningen welke zijn aangesloten op de vuilwatertank. Vaarbewijsvrij! Vaarcursussen behoren tot de mogelijkheid.

Afvaren is mogelijk vanuit Drachten en Woudsend. In Drachten zijn er ook sloepen, SUP-boards en kano's te huur voor een dag. 

Jachthaven
De Drait heeft een jachthaven in Drachten en Woudsend, de haven in Woudsend is het hele jaar open! Hier kunt u drinkwater tanken, gebruik maken van stroom, de vuilwatertank legen en brandstof tanken. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Yachtcharter en jachthaven De Drait

De Zwaan 20
8551 RK Woudsend
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten