Ga naar inhoud
Favorieten 0

Boppe - Zusje van Boppe

Elahuizen

Sfeervolle waterlodge in bohemian stijl

Een sfeervol, compleet gerenoveerd (2023) verblijf voor 2 personen, dat met een persoonlijke warme touch en stijl is ingericht. Binnen vind je een zalige 3 persoons loungebank met hocker, zelfgehaakte plaids, sfeerverlichting, kaarsenplateaus en een prachtige boomstam bartafel met krukken. De compleet ingerichte keuken is voorzien van een 2 pits gasstel, koel/ vriescombinatie, oven, waterkoker, koffiehoekje met Nespresso-apparaat en sfeervol kookgerei, servies en glaswerk. Het huisje beschikt over een nieuwe badkamer met douchecabine, toilet, wastafelmeubel en -kast. Van de oorspronkelijke 2 kleine slaapkamertjes is een ruime, romantische en heerlijke slaapkamer gemaakt, met comfortabele pocketvering boxspring, kussens en heerlijk naturel katoen beddengoed. Op de veranda staat een ruime 4 persoons eettafel en in de tuin vind je een comfortabele steigerhouten bank en 2 luie strandstoelen. Zusje van Boppe is zeer rustige gelegen aan een doodlopend paadje op 200 meter van jachthaventje en zwemstrandje aan de Fluessen. Een heerlijk paradijsje voor watersporters, rustzoekers, fietsers, wandelaars en liefhebbers van Friese 11 steden en dorpjes.

Ligging
Op minder dan 100 meter loopafstand vind je o.a. de jachthaven van de Koggeplaet, sloep- en bootverhuur en horeca en terrasjes. Op minder dan 20 km bevinden zich talloze voorzieningen: van golfbaan & cultuur tot de traditionele Friese Elfsteden- en knusse watersportdorpen als Woudsend en Balk (6 km), Sloten (9 km), Heeg (15 km), Sneek (18 km) en Joure (24 km).

Bijzonder aan deze accommodatie
Compleet nieuw (2023) gerenoveerd en met veel oog voor sfeer en detail ingericht.

Belangrijk om te weten
- Vanwege de rust op het park en de inrichting alleen geschikt voor volwassenen van minimaal 24 jaar oud. - Graag van te voren via e-mail het kenteken van de auto doorgeven. - Op het terrein staat een wasmachine en droger, deze kunnen tegen betaling gebruikt worden.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Boppe - Zusje van Boppe

Mardyk 3
8581 KG Elahuizen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten