Ga naar inhoud
Favorieten 0

Beach Resorts Makkum - Appartement Zuiderzee State+ XL

Makkum

Ruim opgezet appartement aan het IJsselmeer

De XL appartementen zijn, de naam zegt het al, extra grote vierpersoons luxe appartementen. Alle appartementen hebben een eigen balkon op het zuiden vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over het strand van Makkum en het IJsselmeer. De leefruimte is ruim opgezet met een zit- en eethoek en grote open keuken. De keuken is voorzien van allerlei gemakken met onder andere een vaatwasser en oven. Er zijn twee slaapkamers en twee badkamers. De badkamers zijn voorzien van een bad en dubbele wastafel of een douche en toilet. Tevens is er een wasmachine en droger aanwezig. De appartementen zijn te bereiken middels een lift en je hebt de beschikking over een eigen parkeerplaats.

Ligging
Aan de rand van Makkum, vlakbij het brede strand, de boulevard en natuurlijk het IJsselmeer, ligt dit prachtige Beach Resorts Makkum. Het resort heeft een unieke locatie, waarbij een groot gedeelte van de vakantiewoningen direct aan het IJsselmeer ofwel middels het binnenwater verbonden zijn met het IJsselmeer. Er zijn verschillende soorten woningen, van vierpersoons appartementen tot twaalfpersoons vakantiewoningen!

Belangrijk om te weten
De vakantiewoningen zijn particulier eigendom vandaar dat de indeling en interieur niet gelijk zijn in alle verschillende accommodaties. De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfort niveau is echter zoals beschreven. Mocht je specifieke informatie willen weten vragen wij je contact op te nemen.

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Beach Resorts Makkum - Appartement Zuiderzee State+ XL

Langezand 2
8754 HR Makkum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten