Ga naar inhoud
Favorieten 0

Stenen Tijdperk

Leeuwarden

Wist je dat we achter in onze winkel een super gezellig LEGO en Playmobil speelcafé hebben, welke voor iedereen vrij toegankelijk is?! Terwijl papa’s en mama’s kunnen genieten van een bakje koffie, wat lekkers en/of een broodje, kunnen de kinderen heerlijk...

Wist je dat we achter in onze winkel een super gezellig LEGO en Playmobil speelcafé hebben, welke voor iedereen vrij toegankelijk is?! Terwijl papa’s en mama’s kunnen genieten van een bakje koffie, wat lekkers en/of een broodje, kunnen de kinderen heerlijk vrij spelen!

In ons speelcafé vind je voor de allerkleinsten lage DUPLO tafels, voor de grotere kinderen is er plek om te spelen aan de hogere LEGO en Playmobil tafels. Tevens hebben we een groot aantal gesorteerde LEGO sets die de kinderen met behulp van de bouwinstructies weer in elkaar kunt zetten.

Enne…Lijkt het jouw leuk om eens in het donker te bouwen met echte lichtgevende stenen?! Betreed dan onze ‘Special Effects’ kamer! In dit kleine kamertje kun je ervaren hoe het is om met lichtgevende stenen je eigen creaties te maken!

Kinder High Tea

‘High tea’, wij zijn er gek op!! En daarom kun je vanaf nu onze lekkere ‘Kids high tea’ reserveren.. Een high tea speciaal voor onze kleinste maar wel belangrijkste bezoekers!

Toon resultaten