Ga naar inhoud
Favorieten 0

Pé & Rinus 'goan helemaal lös' in Kloosterkapel Sibrandahûs

Kloosterkapel Sibrandahûs, Sibrandahûs

SIBRANDAHÛS - In 2020 stonden Peter de Haan (zang, gitaar) en Frank den Hollander (zang), alias Pé Daalemmer & Rooie Rinus, veertig jaar samen op het podium. Dat moest natuurlijk gevierd worden, en hoewel een hardnekkig virusje de viering aanvankelijk...

SIBRANDAHÛS - In 2020 stonden Peter de Haan (zang, gitaar) en Frank den Hollander (zang), alias Pé Daalemmer & Rooie Rinus, veertig jaar samen op het podium. Dat moest natuurlijk gevierd worden, en hoewel een hardnekkig virusje de viering aanvankelijk danig in de weg zat, lukte het de vrienden toch om tussen mei 2020 en november 2021 ruim zestig concerten te geven, als duo of met De Containers.

Ook nu gaan Frank en Peter nog altijd vrolijk het podium op. Er komt een aantal nieuwe nummers voorbij, die speciaal geschreven waren voor het jubileum, maar daarnaast wordt elk optreden natuurlijk een keuze gemaakt uit het grote aantal oude Pé & Rinus-favorieten. Want ook na meer dan veertig jaar is er nu eenmaal niks leukers dan nog steeds samen op dat podium te staan, en lekker muziek én lol te maken. Kortom, Pé & Rinus 'goan' ook in 2024 weer helemaal 'lös'!

Tijdstip
15.30 uur

Entree
12 euro

Informatie of reservering

De concerten in de Kloosterkapel beginnen op zondagmiddag altijd om 15.30 uur. Kaarten à €12 zijn verkrijgbaar aan de deur. Er is geen voorverkoop. De deuren gaan open om 15.00 uur.

Wanneer:
21 april
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Pé & Rinus 'goan helemaal lös' in Kloosterkapel Sibrandahûs
Kloosterkapel Sibrandahûs

Burdaarderstrjitwei 4
9106 GA Sibrandahûs
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten