Ga naar inhoud
Favorieten 0

XL- vaarbeleving langs zingende vogels in De Alde Feanen

Earnewald

Deze vaarexcursie is Extra Leuk en Extra Lang! Dat wordt dus XL genieten van de uitgestrekte rietvelden, moerasbossen, smalle petgaten en aalscholverkolonie in Nationaal Park De Alde Feanen. Ga mee op vaarexcursie en leer veel over de vogels die in het...

Deze vaarexcursie is Extra Leuk en Extra Lang! Dat wordt dus XL genieten van de uitgestrekte rietvelden, moerasbossen, smalle petgaten en aalscholverkolonie in Nationaal Park De Alde Feanen. Ga mee op vaarexcursie en leer veel over de vogels die in het voorjaar terugkeren naar dit waterrijke gebied. Misschien spot je naast de vele water- en roofvogels ook wel een zeearend! Ontdek hoe deze vogel aan zijn bijnaam ‘de vliegende deur’ komt. Onze excursieleider vertelt je er graag over, net als over de rijke ontstaansgeschiedenis en het interessante beheer.

Wist je dat de Alde Feanen grotendeels via water te bereiken is? Een echt vaargebied dus. Des te meer reden om aan boord te stappen van excursieboot ‘De Blaustirns’. Varend op zonne-energie geniet je in alle stilte van de natuur. Onder het genot van een heerlijk voorjaarszonnetje kan de tocht wel nog koud zijn door de wind, dus vergeet je warme jas niet! Een verrekijker is ook zeker een aanrader om alle vogels te kunnen spotten. Vanaf het open bovendek is het uitzicht prachtig.

Zit je liever binnen? Beneden zit je comfortabel aan de beleeftafels, beplakt met grote omgevingskaarten, planten, dieren, vissen en vogels die je onderweg tegenkomt. Zo mis je niks!

Koffie en thee aan boord te verkrijgen voor €1,- (contant af te rekenen).

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen tijdens kantooruren).

Wanneer:
25 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 14,- (voor kinderen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je XL- vaarbeleving langs zingende vogels in De Alde Feanen

Koaidyk 8 a
9264 TP Earnewald
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten