Ga naar inhoud
Favorieten 0

Stinzenplanten ontdekken waarvan vroeger alleen de adel genoot

Koarnjum

Bij Cornjum staat Martenastate, een oude state waarin vroeger de adel leefde. Zij lieten destijds stinzenplanten afkomstig uit het buitenland aanplanten rondom hun state om met de kleurenpracht van de planten indruk te maken op bezoekers. Tegenwoordig...

Bij Cornjum staat Martenastate, een oude state waarin vroeger de adel leefde. Zij lieten destijds stinzenplanten afkomstig uit het buitenland aanplanten rondom hun state om met de kleurenpracht van de planten indruk te maken op bezoekers. Tegenwoordig groeien er op terreinen van voormalige stinzen nog veel soorten stinzenplanten. En als die bloeien dan zijn ze een ware lust voor het oog. Deze prachtige stinzenflora is alleen in het voorjaar en de voorzomer te aanschouwen. Dus ga ook mee! Stinzenplanten die je tijdens deze excursie tegen kunt komen, zijn de sneeuwklokjes, holwortel, gele bostulp en het haarlems klokkenspel.

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen tijdens kantooruren).

Wanneer:
t/m 4 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 2,- (voor kinderen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Stinzenplanten ontdekken waarvan vroeger alleen de adel genoot

De Wier 7
9056 PM Koarnjum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten