Ga naar inhoud
Favorieten 0

Flyboardclinic

Flyboardclinic.nl, Koudum

Vlieg als een vogel en duik als een dolfijn, ervaar het Flyboarden!

Beleef zelf een unieke flyboard ervaring en boek een clinic bij Flyboardclinic.nl. De flyboardlessen worden gegegeven op een elektrisch aangedreven flyboard op Vakantiepark De Kuilart in Koudum.

Flyboarden ziet er spectaculair uit, maar is gemakkelijker dan je denkt. Een flyboardclinic duurt 12 minuten. Dit lijkt misschien kort, maar je zal merken dat het intensief is. Voorafgaand aan het flyboarden krijg je natuurlijk een uitgebreide uitleg over hoe het flyboarden in zijn werk gaat. Het enige wat je mee hoeft te nemen zijn zwemkleding, droge kleding en een handdoek. Wij zorgen voor een wetsuit, zwemvest en helm.

Voor een clinic geldt dat je minimaal 11 jaar oud moet zijn. Maximaal gewicht 90 kg en het hebben van een zwemdiploma is verplicht. Je krijgt vooraf een instructie en je mag gratis gebruikmaken van; een wetsuit, drijfvest en helm (verplicht). 

Deelname is wel voor eigen risico. Deze activiteit is niet verzekerd. Het reserveren van een clinic gaat via de site www.flyboardclinic.nl. Deelname is voor eigen risico en geschikt voor de leeftijd vanaf 11 jaar.

Wanneer:
t/m 2 juni
Prijsinformatie:
Vanaf € 35,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Flyboardclinic
Flyboardclinic.nl

Vakantiepark De Kuilart
De Kuilart 1
8723 CG Koudum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten