Ga naar inhoud
Favorieten 0

Reünie Doopsgezinde kerk Joure met optreden U2 tribute band

Joure

Ter gelegenheid van het 200 jarig bestaan van de Doopsgezinde Kerk in Joure, is er reünie voor een iedere die betrokken is/was bij de kerk via Zondagsschool, jeugdwerk, gospelgroep of andere groepen of kampen. Met als speciaal programma een optreden van...

Activiteit in september ter gelegenheid van het 200 jarig bestaan van de Doopsgezinde Kerk te Joure.

Zondag 22 september vindt de Reünie van de Doopsgezinde Gemeente Joure plaats.

De Doopsgezinde Gemeente Joure maakt van 2024 een feestjaar, want het kerkgebouw is dan 200 jaar oud. Het wordt een jaar met elke maand wel een bijzondere activiteit. Deze activiteit is voor iedereen die ooit betrokken was bij de kerk.

Zondagmiddag 22 september is er speciaal programma opgezet in verband met de reünie.

Vanaf 14.30 uur verwacht de Doopsgezinde Gemeente Joure alle gasten en worden ze getrakteerd op koffie/thee en wat lekkers.

Om 16.00 uur begint de U2 rockdienst verzorgd door Jan Andries de Boer, samen met U2 Tribute band van Sam Kramer, bekend van het programma, The Tribute - Battle of the Bands 2023, in een grote tent achter in de tuin van de kerk.

Na afloop is er nog een mogelijkheid tot samenzijn met een hapje en een drankje. Zo zijn er verschillende foodtrucks aanwezig voor de verkoop van drinken en eten.

Voor de (klein)kinderen is er een speciaal programma. In de Miks zal Jort Breeuwsma een voorstelling met de kinderen gaan voorbereiden met (misschien) aan het slot een optreden op het podium in de tent.

De activiteitencommissie hoopt op een grote opkomst van al die mensen/kinderen die op een of andere manier betrokken waren met de Doopsgezinde Gemeente Joure. Zij moeten zich van te voren aanmelden voor dit evenement. Je vindt het aanmeldingsformulier op de website www.doopsgezindjoure.nl/jubileum.

Reünie van de Doopsgezinde gemeente Joure, zondag 22 september vanaf 14.30 uur in de Doopsgezinde Kerk, Midstraat 70, Joure.

Toegang is gratis.

Wanneer:
22 september
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Reünie Doopsgezinde kerk Joure met optreden U2 tribute band

Doopsgezinde kerk
Midstraat 70
8501AS Joure
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten