Ga naar inhoud
Favorieten 0

Concert door Americana muzikant Timo de Jong

Leeuwarden

Het concert door Americana muzikant Timo de Jong in Cultuurpodium Dorpskerk Huizum, Leeuwarden, zondag 28 april 2024 om 15.30 uur. Toegangskaarten à € 10,00 te reserveren via het Ticketkantoor: https://www.ticketkantoor.nl/shop/timo .

Concert door Americana muzikant Timo de Jong
Cultuurpodium Dorpskerk Huizum, Leeuwarden,
zondag 28 april 2024 om 15.30 uur
Popfabryk is een productiehuis voor Friese popcultuur. Projecten die zij draaien zijn o.a. de Friese Vinyl Club en de Tsjerketour.
De Friese Vinyl Club zet goede Friese acts op de plaat en geeft ze zo een fikse steun in de rug. De Friese Vinyl Club is een initiatief van Popfabryk, Friesland Pop, Neushoorn en Deep Grooves. Er worden per jaar vier Friese acts uitgenodigd voor de Friese Vinyl Club.
De Tsjerketour komt tot stand als een samenwerking tussen Popfabryk en Stichting Alde Fryske Tsjerken. Samen met de Stichting Alde Fryske Tsjerken is de intentie uitgesproken om jaarlijks met een kleine, bij de locaties passende producties een Tsjerketour te doen.
In 2023 tourde DINA met het album medisyn langs de Friese kerken en in 2024 gaat Timo de Jong de Tsjerketour doen. Timo brengt de muziek van de Tsjerketour uit op vinyl, i.s.m. de Friese Vinyl Club. De release shows van de Friese Vinyl Club worden geproduceerd door Neushoorn. Dit keer wordt het in onze Dorpskerk Huizum gedaan.

Timo de Jong maakt country- , folk en rock ’n rollmuziek, geïnspireerd door de jaren zestig, maar dan in een eigentijds en verfijnd jasje gestoken. Zijn diepe, warme zangstem doet denken aan de befaamde crooners van begin vorige eeuw. Hij trad al meer dan zeshonderd keer op, waaronder twee keer Eurosonic Noorderslag en drie tours door Engeland.
Op amuserende wijze zorgt Timo voor een aangename huiskamersfeer tijdens elk optreden.
De toegangsprijs is € 10,00.
Toegangskaarten kunnen van tevoren digitaal worden gereserveerd via het Ticketkantoor:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/timo .

Bij de kerk is weinig parkeerruimte. Bezoekers kunnen - op loopafstand en gratis - parkeren op het ruime parkeerterrein tegenover Intratuin (zuidzijde Tijnjedijk).
Inlichtingen: dorpskerkhuizum@gmail.com .
Meer informatie op:
https://www.dorpskerkhuizum.nl ,
https://www.facebook.com/dorpskerkhuizum .  

Wanneer:
28 april
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Concert door Americana muzikant Timo de Jong

Huizum Dorp 67
8934 BS Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten