Ga naar inhoud
Favorieten 0

Voorstelling: ‘Let’s get mental’ door Douwe Dijkstra

Glinstra State, Burgum

Op 23 mei 2024 programmeert Theaterkerk Nes de voorstelling ‘Let’s get mental’ van Douwe Dijkstra in Glinstra State in Burgum. Douwe laat in zijn voorstelling een mix van cabaret, muziek, stand-up comedy en theater samensmelten met het thema mentale...

Op 23 mei 2024 programmeert Theaterkerk Nes de voorstelling ‘Let’s get mental’ van Douwe Dijkstra in Glinstra State in Burgum. Douwe laat in zijn voorstelling een mix van cabaret, muziek, stand-up comedy en theater samensmelten met het thema mentale gezondheid. Zo probeert hij het taboe rondom dit onderwerp te doorbreken.

Olivia Newton-John had groot gelijk toen zij in 1981 aandrong op fysieke activiteit met haar hitsong ‘Let’s get physical’. Lichamelijke beweging is namelijk heel belangrijk voor een goede gesteldheid. Maar we moeten het geestelijke niet vergeten natuurlijk! Daarom komt podiumkunstenaar Douwe Dijkstra met de voorstelling Let’s get mental waarin Douwe de mogelijkheden onderzoekt voor een nieuw muziekgenre, namelijk ‘therapiepop’. Met nummers als ‘Sk sk sk sk skematherapie’, ‘Van je links naar rechts, van je EMDR’ en ‘Ik wil ketsen met mijn psycholoog’, onderzoekt Douwe of de popcultuur gebruikt kan worden als bad voor een onderwerp als geestelijke welzijn. Hierbij tapt hij uit zijn ruime ervaring die hij heeft opgedaan in zijn opleiding tot psycholoog en de vele uren die hij zelf op de bank van zijn therapeut heeft gelegen. Dus ben je depressief, loop je tegen een burn-out aan of wil je dat te allen tijde voorkomen? Dan is Let’s get mental de voorstelling voor jou!

Bestel je tickets (€15,00 per stuk) hieronder via deze website. 

Let’s get mental is een productie van Popfabryk en Douwe Dijkstra en wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Fryslân en Gemeente Leeuwarden. Dit evenement is onderdeel van de randprogrammering voor de tentoonstelling ‘De laatste dagen van de dorpsgek’. Voor meer randprogrammering, info en tickets, kijk op www.theaterkerknes.nl.

Wanneer:
23 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 15,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Voorstelling: ‘Let’s get mental’ door Douwe Dijkstra
Glinstra State

Freerk Bosgraafstraat 18
Burgum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten