Ga naar inhoud
MAP
E-scooterFriesland

E-scooter huren vanaf €17,00

vanaf € 15,00

Het ‘Nieuwe solexrijden’ bij Solexsloten! De E-Chopper is een elektrische scooter die je vlot door Friesland en Gaasterland brengt. Geen lawaai, geen uitstoot en stijlvol rijden. Ecologisch, energiezuinig en efficiënt. E-scooters zijn hét vervoersmiddel v

Nieuw in het assortiment! 
De E-Scooter of E-Chopper

Het ‘Nieuwe solexrijden’ bij Solexsloten! De E-Chopper is een elektrische scooter die je vlot door Friesland en Gaasterland brengt. Geen lawaai, geen uitstoot en stijlvol rijden. Ecologisch, energiezuinig en efficiënt. E-scooters zijn hét vervoersmiddel van de toekomst.

De E-Chopper is een super trendy elektrische (snor) scooter bij e-scooterverhuurfriesland

Dit ga je doen

1

solexsloten

E-Scootertour Friesland Nieuw in het assortiment! De E-Scooter of E-Chopper Het ‘Nieuwe solexrijden’ bij Solexsloten! De E-Chopper is een elektrische scooter die je vlot door Friesland en Gaasterland brengt. Geen lawaai, geen uitstoot en stijlvol rijden. Ecologisch, energiezuinig en efficiënt. E-scooters zijn hét vervoersmiddel van de toekomst. De E-Chopper is een super trendy elektrische (snor) scooter bij e-scooterverhuurfriesland Ontvangst bij E-scooter en Solexverhuur Sloten in Wijckel op de door uw gereserveerde tijd met koffie of thee en Fryske dúmkes. Hier staan de e-scooters (elektrische choppers) ook al voor u gereed. Aansluitend krijgt u een korte uitleg over de e-scooters en de route. Om vervolgens te gaan genieten van een mooie tocht door de regio, die u met uw eigen goep rijdt (zonder begeleiding). U krijgt van ons een mooi route-systeem mee op de e-shoppers zodat u zorgeloos kan genieten. De tocht leidt u door de bossen, langs smalle landweggetjes en uitgestrekte velden door het glooiende landschap van Gaasterland.

2

solex rijden de belevenis met een glimlach door Friesland

Solexrijden bij Solex verhuur Sloten is dé belevenis met een glimlach! Kom nabij het kleinste Friese elfstedenstadje Sloten/ Sleat waar u geniet van de gastvrijheid bij Solexverhuur Sloten. Solex verhuur Sloten is hét adres voor een gezellige dag of dagdeel solexrijden in Gaasterland met zijn prachtige bosrijke natuur en het glooiende landschap. Proef de sfeer en nostalgie van het platteland samen met een solex en een glimlach op uw gezicht, wat uw uitje onvergetelijk maakt. U kunt bij ons terecht voor een compleet verzorgd vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest, familiefeest, teamuitje of gewoon met z’n tweetjes met een originele solex door de mooiste streek van Friesland en onderweg genietend van de prachtige omgeving en de gastvrijheid in de pittoreske dorpjes die u aandoet tijdens het solexrijden. We kunnen u de mooiste routes bieden langs bossen, landerijen en waterpartijen van de mooie omgeving en ook nog op een milieuvriendelijke manier. Solex verhuur Sloten is dé perfecte invulling voor een geslaagd dagje uit. Ontdek de vele mogelijkheden die SolexSloten u te bieden heeft. Mocht u nog specifieke wensen hebben dan horen wij dit graag.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen van Friesland.nl


Menselijke validatie is mislukt

Lees hier hoe wij omgaan met je gegevens