Ga naar inhoud
Favorieten 0

Stadslogement Westersingel - Bovenkamer Stadszicht

Sneek

Bovenkamer aan de gracht in het centrum van Sneek

De sfeervolle "Bovenkamer Stadszicht" op de tweede verdieping ligt aan de voorzijde van het Logement, met uitzicht op de gracht (Elfsteden). De kamer beschikt over een comfortabele elektrisch verstelbare boxspring (1.60mx2.00m) en een zitje met televisie. In de badkamer bevindt zich een wastafel, douche en toilet. Op de centrale overloop is de mogelijkheid om een kopje thee en koffie te zetten.

Ligging
Dit prachtige monumentale pand uit 1870 is gelegen aan de Westersingel in het centrum van Elfstedenstad Sneek. Er bevinden zich meerdere accommodaties op drie verschillende verdiepingen. Allen sfeervol en verschillend ingericht. De bakker, groenteboer, supermarkt en het stadscentrum bevinden zich op loopafstand van het logement. In het centrum van Sneek vind je leuke winkels, een bioscoop, gezellige restaurants en terrasjes.

Bijzonder aan deze accommodatie
Vanaf begin mei kun je de sloep van het Stadslogement huren. Wil je een dagje varen op het water, vermeld dat dan bij de aanmelding of neem contact op met de eigenaar.

Belangrijk om te weten
Deze kamer is op de 2e verdieping, welke te bereiken is door middel van twee trappen. Er is geen lift aanwezig. Boeken kan inclusief ontbijt. Het ontbijt wordt geserveerd bij Royaal Belegd, gespecialiseerd in ontbijt en lunch. Dit onlangs gerenoveerde monument bereikt u in 2 minuten lopen vanaf de B&B. De dag heerlijk beginnen met een ontbijtje aan de haven bij de Waterpoort in het verlengde van de Westersingel.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Stadslogement Westersingel - Bovenkamer Stadszicht

Westersingel 34
8601 EN Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten