Ga naar inhoud
Favorieten 0

Boshuisjes kampeerterrein Stortemelk

Vlieland

Verscholen in het bos langs kampeerterrein Stortemelk en vlakbij het Noordzeestrand staan prachtige, duurzaam gebouwde houten boshuisjes. De vakantiehuisjes zijn sfeervol ingericht, relatief klein, maar voorzien van alle comfort. Voor 4 tot 8 personen

Verscholen in het bos langs kampeerterrein Stortemelk en vlakbij het Noordzeestrand staan achttien prachtige, duurzaam gebouwde houten boshuisjes. De boshuisjes zijn specifiek voor dit bos ontworpen, zodat ze goed in de omgeving passen. Je voelt je er een onderdeel van de natuur.

De vakantiehuisjes zijn sfeervol ingericht, relatief klein, maar voorzien van alle comfort en geschikt voor 4 tot 8 personen. De boshuisjes zijn het gehele jaar beschikbaar voor de verhuur, ze worden verwarmd door middel van een sfeervolle pelletkachel.​

De boshuisjes zijn er in 10 unieke ontwerpen:

  • Model ‘Woodrock’: een mooi in het bos wegvallend, 4-persoons huisje met twee slaapkamers en een compacte badkamer met toilet op de begane grond. De Woodrock heeft een enorme schuifpui naar het ruime terras.
  • Model ‘Barn': dit leuke 4-persoons type heeft een slaapkamer en de badkamer op de begane grond. Op de verdieping boven bevindt zich een ruime slaapzolder met een tweepersoons bed. Via een royale schuifpui kom je op het grote terras.
  • Model ‘Beukennoot’: een prachtig nootvormig, 4-persoons huisje met twee slaapkamers en een badkamer op de bovenverdieping. In het dak zijn ramen gemaakt, zodat je onder een sterrenhemel kunt slapen. Het huisje heeft een grote schuifpui naar het terras.
  • Model ‘Spider’: een bijzonder model boshuisje, 4-persoons, dat lijkt te zweven boven de bosgrond, met twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond. Vanuit het bed kijk je zo het bos in. Het terras is via enkele traptreden te bereiken.
  • Model 'Spider XL': een bijzonder model boshuisje, dat lijkt te zweven boven de bosgrond, met twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond.
  • Model 'Origami': dit huisje is middels een geluidsdichte, goed geïsoleerde schuifwand geschakeld met het 2-persoons huisje Knûk.
  • Model 'Paviljoen': dit Aziatisch aandoende huisje is door middel van een geluidsdichte, goed geïsoleerde schuifwand geschakeld met het 6-persoonshuisje Loef.
  • Model 'Burcht': dit ontwerp kenmerkt zich door de schakeling van verschillende buitenruimtes: van een besloten patio, een overdekte veranda tot het terras.

Vanaf begin juli 2019 te huur:

  • Model ‘Ark’: een langgerekt, 5-persoons huisje dat doet denken aan een schip. Op de begane grond bevindt zich, naast de badkamer en de eetkamer, een ruime zitkamer ‘als een Indonesisch prieel in een bos’. Boven zijn drie slaapkamers, waaronder een met een 2-persoons bed.
  • Model ‘Solo’: dit 4 à 5-persoons huisje, de grotere broer van de Woodrock, heeft een fiere kapvorm. Fraai is de luifel met een erker eronder, die opent naar het terras en veel licht vangt. Boven zijn de badkamer, een 2-persoons kamer en een slaapkamer met twee bedden en een uitschuifbaar kinderbed.​

Alle modellen hebben een ruim terras, voorzien van een stoere tafel met banken gemaakt van hout uit de Nederlandse bossen. Het is in alle modellen mogelijk om een kinderbedje bij te plaatsen.

Wil jij ook wakker worden tussen de bomen, vlakbij de zee?

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Boshuisjes kampeerterrein Stortemelk

Kampweg 1
8899BX Vlieland
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten