Ga naar inhoud
Favorieten 0

Lake House Sneekermeer

Offingawier

Comfortabele vakantieloft met tuin aan het Sneekermeer

A room with a view: Ontdek het Snitserlevengevoel op een van de mooiste plekjes van Friesland. Voel je thuis in deze onder architectuur verbouwde loft voor twee. Vanuit de woonkamer en de sfeervol aangelegde tuin geniet je van het weidse uitzicht over het Sneekermeer. Dit Lake House is een vakantieloft waar het voelt of de zon altijd schijnt: een slimme gele maatwerkkast vormt het hart van het huis. De verschillende leefzones liggen hieromheen gegroepeerd. Vanaf de zandkleurige Jan des Bouvriebank is het heerlijk bootjes kijken. Ook vanuit de eethoek en keuken heb je uitzicht over het meer. Vintage Dutch design maakt het interieur af. Het slaapgedeelte is uitgerust met een comfortabel 2-persoons Aupingbed. Nog meer gemak: een ruime badkamer, wasmachine/droger, oven/magnetron en een gezellige schelpentuin met meerdere zitjes.

Ligging
Lake House Sneekermeer ligt bij een gloednieuwe jachthaven aan het Sneekermeer. Hier kun je een zeilboot of luxe sloep huren. Een terrasje pikken kan bij Beachclub Sneek. Of neem het pontje naar het Starteiland, het watersporthart van Friesland. Vlakbij vind je ook een zwemstrand en een waterskibaan. Over een betoverend mooi dijkje fiets je door de natuur naar de gezellige historische binnenstad van Sneek.

Bijzonder aan deze accommodatie
Deze particuliere vakantiewoning is ontworpen als heerlijke vakantiestek voor stellen die houden van het buitenleven, kwaliteit, comfort, design en relaxen aan de waterkant.

Belangrijk om te weten
- Je kunt deze loft op aanvraag boeken. Zodra je een aanvraag hebt ingediend, is er een contactmoment. - Bij gebruik van de sfeerhaard in voor- en naseizoen wordt er een energietoeslag berekend.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Lake House Sneekermeer

Paviljoenwei 12
8626 GD Offingawier
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten